İYİ Partili Ağıralioğlu'ndan iddialı çıkış: Transferlerimiz sürecek

AK Parti'den ayrılıp İYİ Parti'ye geçenler hakkında konuşan İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu "Seçime doğru bu geçişler olacaktır. Siyasete iyi başlamak kıymetlidir ama esas kıymetli olan başladığı gibi bitirebilmektir" ifadelerine yer verdi.

ECE HANAŞOĞLU

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Gülay Erdemli'nin sunduğu Orta Dalga programında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Altılı Masa hakkında düşüncelerini dile getiren Ağıralioğlu, "Altı partinin siyasi koordinatları birbirinden farklı. Farklılıklarımıza rağmen birarada durabiliyor, milletin menfaatinin olacağı noktalarda ortaklaşabiliyor, bazen tahammül edebiliyor ve bazen itirazda etsek itirazlara rağmen bu beraberliği taşıyor olabilmemiz lazım! Fakat bu altılı masa anlaşamıyor bunların memlekete ne hayrı dokunacak diyip bir kakafoni varmış gibi göstermeye heves etmiş bir iktidar dili var" dedi.

AK Parti'den ayrılıp İYİ Parti'ye geçenler hakkında konuşan Yavuz Ağıralioğlu "Seçime doğru bu geçişler olacaktır. Siyasete iyi başlamak kıymetlidir ama esas kıymetli olan başladığı gibi bitirebilmektir" ifadelerine yer verdi.

Türkiye'deki yargı sistemi hakkında konuşan Ağıralioğlu "Yargının tam bağımsız hale gelmesi gerekiyor.Beğenilmeyen karar çıkınca kanunu tanımazlık ortaya çıkıyor. Demokrasi yargı hukuk konuşmak zorunda olmamalıydık. Bundan utanmalıyız" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN