AK Partili Aydemir muhalefete yüklendi: Altılı masa kaotik halde

AK Partili Aydemir muhalefete yüklendi: Altılı masa kaotik halde

AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, altılı masada özellikle Cumhurbaşkanı adaylığı konusunda kaos yaşandığını ileri sürerek "Hepsi kaotik hal içinde. Bunlar tarif edilemez bir yapı" diye konuştu.

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) düzenlediği basın toplantısında, muhalefette kaos yaşandığını iddia etti.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun, açıktan Cumhurbaşkanlığı adaylığını ilan ettiğini öne süren Aydemir, "(Kılıçdaroğlu aday olursa kazanamaz) diyenler, demek ki bunu Davutoğlu'nun adaylığı için söylemiş. Aynı şey İYİ Parti ve DEVA Partisi için de geçerli. Hepsi kaotik hal içinde" ifadelerini kullandı.

'BUNLAR TARİF EDİLEMEZ BİR YAPI'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 2014'te Suriye Cumhurbaşkanı Beşar Esed'e "katil" dediğini söyleyen Aydemir, "CHP'li Şükrü Elekdağ da o dönem AK Parti'yi suçlayarak, 'AK Parti iktidarı Esed rejimiyle dostluğun esaretinden kurtulup demokrasi ve özgürlük isteyen Suriye halkının sesine kulak vermeli' diyor. Bunlar tarif edilemez bir yapı. Çelişkilere bakar mısınız?" dedi.

'MİLLETİMİZİN ESKİSİNDEN DAHA ÇOK KABUL GÖRÜR YAKLAŞIMI VAR'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, çok tartışılan Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah es-Sisi görüşmesine ilişkin, "Siyasette küslük, dargınlık olmaz" dediğini hatırlatan Aydemir, "Biz böyle yapıyoruz, bunlar bu şekilde yapıyorlar. Bunlar ne yaparlarsa yapsınlar, milletimizin bize dönük yaklaşımını çok net görüyoruz. Milletimizin eskisinden çok daha fazla kabul görür bir yaklaşımı var. Milletimize minnettarız" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN