AK Partili Birinci'den tepki çeken 1 Mayıs paylaşımı

AK Partili Birinci'den tepki çeken 1 Mayıs paylaşımı

AK Parti MKYK Üyesi Mücahit Birinci, Twitter hesabından 1 Mayıs İşçi Bayramına ilişkin tepki çeken bir paylaşımda bulundu. Birinci, “Eskiden 1 Mayıs korkulan bir gündü, artık AKP'nin vizyonu ile bir bayram olarak kutlanıyor” görüşünü savundu.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü tüm yurtta işsizliğe ve baskılara rağmen çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. İstanbul Valiliği, toplantı ve gösteri yürüyüşü yapılmasına izin verilmeyen Taksim Meydanı ve çevresinde her sene olduğu gibi yine sıkı güvenlik önlemleri aldı. Valilik tedbirleri kapsamında alınan karar doğrultusunda, saat 06.00'dan itibaren Taksim Meydanı'na çıkan yollar kapatıldı. Gösteri ve toplanma yeri olarak da Maltepe gösterildi.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kapsamında açıklama yapan İstanbul Valiliği, Beyoğlu, Beşiktaş ve Şişli'den Taksime yürümek isteyen 164 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

'"ESKİDEN 1 MAYIS KORKULAN BİR GÜNDÜ"

Hal buyken AK Parti MKYK Üyesi Mücahit Birinci'nin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'ne ilişkin "Eskiden 1 Mayıs korkulan bir gündü. Artık AK Parti'nin vizyonu ile bir bayram olarak kutlanıyor ve resmi tatil. Dolayısıyla tüm emekçilerimizin 1 Mayıs bayramlarını kutluyorum" paylaşımı tepki topladı.

Birinci, "Kimsenin aklı, 1 Mayıs'ta bir kısım yasa dışı örgütlerin şehirlerde terör estireceğinde değil. Dikkat ediniz, korkan var mı? Çekinen var mı? İşte, 1 Mayıs'ın barış ikliminde idrak edilmesini sağlayan parti, AK Parti'dir. Terörü bitiren vizyon da AK Parti'nin vizyonudur" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (14)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
14 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN