AK Partili Elitaş'tan yumruklu kavga savunması: Olay kamuoyuna yanlış anlatıldı

AK Partili Elitaş'tan yumruklu kavga savunması: Olay kamuoyuna yanlış anlatıldı

İYİ Partili Hüseyin Örs'ün yoğun bakıma kaldırılmasıyla sonuçlanan AK Partili Zafer Işık'ın yumruklu saldırısını tasvip etmediklerini belirten AK Partili Mustafa Elitaş, olayın halka yanlış aksettirildiğini söyledi.

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, AK Partili Zafer Işık'ın Meclis'te İYİ Partili Hüseyin Örs'e yumruklu saldırısında kamuoyunun yanlış bilgilendirildiğini savundu.

Elitaş, "İYİ Partili 30 milletvekili 4 kişilik AK Parti sırasına saldırıyor. Şehidin bacısına hakaret edeni siz barındırıyorsunuz, Cumhurbaşkanı Yardımcısı'na küfredeni siz barındırıyorsunuz. Cumhurbaşkanı Yardımcısı'na 'utanmaz herif' diyorsunuz, özür dilemiyorsunuz.

Buradan kalkıyorsunuz ortaya çıkan hadiseden dolayı AK Parti grubunu ve milletvekili arkadaşımızı ahlaksızlıkla suçluyorsunuz. Bu ahlaki bir durum değildir" dedi.

İYİ Parti grubu Elitaş'ın açıklamasına tepki gösterdi. Gerilim sonrası birleşime ara verildi.

"YANLIŞ BİLGİLERLE KAMUOYU BİLGİLENDİRİLDİ"

Elitaş, "Konuşmacılar salı günü ortaya çıkan hadisede hâlâ sistematik bir şekilde AK Parti grubunu hem milletvekili arkadaşımızı yanlış bilgilerle kamuoyunu bilgilendirmeye çalışıyorlar.

O konuda açıklama yapmak istiyorum. Ahlaksızca dediler. Salı günü bir hadise oldu. Hiç tasvip etmediğimiz bir hadise, dün de yaşadığımız, onaylamadığımız, kürsüdeki bir bakana materyal fırlatmak da doğru bir hadise değildir. Buradan bardak da fırlatıldığını gördük" diye konuştu.

"SİZE YAZIKLAR OLSUN"

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, konuyla ilgili şöyle konuştu:

"O gün bir milletvekili çekilmiş. AK Parti grubunda 4 kişi var, kürsüde konuşmacı var. Gelir gelmez sen zaten boş konuşuyorsun diyen bir milletvekili var. Başkan, konuşmaya gel diyor. O milletvekili konuşmuyor. Başkan oturumu kapatıyor. Arkasından bir bakıyoruz İYİ Partili 30 milletvekili 4 kişilik AK Parti sırasına saldırıyor. Grup Başkanvekilleri geliyor, milletvekillerini yerine götürmeye çalışıyor.

Bir arbede yaşanıyor. O gün 2-3 kişiye ceza veriliyor. Biri Fahrettin Yokuş ona niye ceza veriliyor? Tekmeliyorsunuz, kaburgalarını kırıyoruz. Hüseyin Örs'e geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Size yazıklar olsun. Milleti yanıltmaya kalkarak olan bir hadiseyi ahlaksızca diye tanımlamak en büyük hatadır.

Şehidin bacısına hakaret edeni siz barındırıyorsunuz, Cumhurbaşkanı Yardımcısı'na küfredeni siz barındırıyorsunuz. Cumhurbaşkanı Yardımcısı'na 'utanmaz herif' diyorsunuz, özür dilemiyorsunuz. Buradan kalkıyorsunuz ortaya çıkan hadiseden dolayı AK Parti grubunu ve milletvekili arkadaşımızı ahlaksızlıkla suçluyorsunuz. Bu ahlaki bir durum değildir."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN