TBMM'deki yumruklu saldırıya 'akademi'den skandal destek: Adamın dibiymiş, elleri dert görmesin

TBMM'deki yumruklu saldırıya 'akademi'den skandal destek: Adamın dibiymiş, elleri dert görmesin

Sakarya Üniversitesi Öğretim Göevlisi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu, İYİ Parti Milletvekili Hüseyin Örs'e yumrukla saldırıp yoğun bakıma kaldırılmasına neden AK Parti Milletvekili Zafer Işık'a, "Adamın dibiymiş, bu bir ecdat geleneğidir, elleri dert görmesin" sözleriyle destek çıktı.

TBMM Genel Kurulu'ndaki bütçe teklifi görüşmelerinde dün (6 Aralık 2022 Salı günü) yaşanan tartışmada AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık'ın başına yumruk attığı İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, fenalaşarak yoğun bakıma kaldırıldı. Kalbindeki pil dolayısıyla rahatsızlanan Hüseyin Örs, bugün yoğun bakımdan çıkarılarak normal odaya alındı.

huseyin-orsun-saglik-durumu-nasil.jpg
İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu ve İYİ Parti Milletvekili Hüseyin Örs

'AKADEMİ'DEN YUMRUKLU SALDIRIYA TUHAF DESTEK

İYİ Parti'nin 'adam öldürmeye tam teşebbüs'ten suç duyurusunda bulunacaklarını duyurduğu AK Partili Zafer Işık'a bir skandal destek geldi.

Zafer Işık'ın yumruklu saldırısına alkış tutan Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu'nun, "Adamın dibiymiş, elleri dert görmesin" mesajı kamuoyunda eleştiri topladı.

iyi-partili-huseyin-ors-e-saldiran-akp-li-zafer-isik-in-meclis-karnesi-3-konusma-1-yumruk-1096970-5-001.jpg
İYİ Parti Milletvekili Hüseyin Örs ve AK Parti Milletvekili Zafer Işık

"MÜSLÜMAN NEREDE NASIL HAREKET EDECEĞİNİ İYİ BİLİR"

İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray'ın Twitter üzerinden AK Partili Zafer Işık'ın fotoğrafını paylaşıp "Bu şahsiyetin TBMM çatısı altında görev yapması ülkemizin itibarı açısından ne yaralayıcı!" diyerek yaptığı paylaşımı alıntılayan Sofuoğlu, şöyle yazdı:

"Adamın dibiymiş Zafer Işık. Anlayana anladığı dilden konuşmuş. Bu bir ecdat geleneğidir, elleri dert görmesin. Müslüman, yeri ve zamanına göre hareket etmesini iyi bilendir. Pısırıklar, Zafer Bey Kardeşimin bu adam gibi tavrını görsün de örnek alsın İnşaAllah..."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (31)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
31 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN