AK Partili vekilden Meclis'te yumruk! İYİ Partili vekil yoğun bakımda

AK Partili vekilden Meclis'te yumruk! İYİ Partili vekil yoğun bakımda

TBMM Genel Kurulu'ndaki bütçe görüşmeleri sırasında yine benzer manzara yaşandı. AK Parti ve İYİ Partililer arasında çıkan gerginlik arbedeye dönüştü. AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Örs'e yumruk attı. Kafası açılan İYİ Partili Örs hastaneye kaldırıldı. Örs'ün kalbindeki problem nedeniyle yoğun bakımda tedavi altına alındığı öğrenildi.

TBMM'deki Bütçe görüşmelerinin ikinci gününde bu yıl da benzer manzara ortaya çıktı. İYİ Parti ve AK Parti milletvekilleri arasında çıkan gerginlik yumruklu kavgaya dönüştü.

İYİ Parti milletvekili Ümit Feyyaz'ın kürsüde konuştuğu esnada AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan geldi. İYİ Parti ile AK Parti milletvekilleri arasında sözlü tartışma yaşandı.

AK PARTİLİ IŞIK'TAN İYİ PARTİLİ ÖRS'E YUMRUK

Gerginliğin devam etmesi üzerine Genel Kurul'a 10 dakika ara verildi. Araya girilince AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, İYİ Parti Trabzon milletvekili Hüseyin Örs'e yumruk attı. Yaralanan Örs hastaneye kaldırıldı.

has

ÖRS YOĞUN BAKIMDA: KALP PİLİ DEĞİŞTİRİLECEK

Örs'ün kalp pili olduğu, kavgadan dolayı ritim bozukluğu oluştuğu öğrenildi. Örs'ün bir gün yoğun bakımda tedavi altında kalması beklenirken, kalp pilinin değiştirileceği bildirildi.

Gerçek Gündem'de yer alan habere göre; İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in talimatıyla İYİ Partili doktor milletvekillerinin hayati tehlikesi bulunan Örs'ün kaldığı hastaneye gittiği öğrenildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR (8)
8 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN