Meclis'teki kavga sonrası AK Parti'den açıklama: Fiziki bir şey olmaması gerekir

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, TBMM Genel Kurulu’nda yaşanan kavgada fenalaşarak yoğun bakıma kaldırılan İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs'ü hastanede ziyaret etti. Elitaş, “Hepimiz bu ülkenin insanıyız, orada her türlü ağız dalaşı olabilir ama sonunda fiziki bir şeyin olmaması gerekir” dedi.

TBMM'deki bütçe görüşmeleri sırasında milletvekilleri arasında çıkan tartışmada AK Partili Zafer Işık, İYİ Partili Hüseyin Örs'e yumruk atmıştı. Kafası açılan Örs, hastaneye kaldırılmış, kalbindeki sorun nedeniyle yoğun bakıma alınmıştı. Örs'ü ziyaret eden AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş “Hepimiz bu ülkenin insanıyız, orada her türlü ağız dalaşı olabilir ama sonunda fiziki bir şeyin olmaması gerekir” ifadelerini kullandı.

Mustafa Elitaş konuyla ilgili şunları söyledi:

“ORADA HER TÜRLÜ AĞIZ DALAŞI OLABİLİR AMA SONUNDA FİZİKİ BİR ŞEYİN OLMAMASI GEREKİR”

“Son dönem Meclis çalışmaları inşallah sükunetle geçer diye düşünüyoruz hem izleyen milletvekillerinin hem kürsüdeki konuşmacıların, eleştiri muhakkak ki olması lazım demokrasilerde ama hakarete varan sözlerin olmaması, milletvekillerinin birbirlerini tahrik etmelerini değil. Hepimiz bu ülkenin insanıyız, orada her türlü ağız dalaşı olabilir ama sonunda fiziki bir şeyin olmaması gerekir. Hepimiz milletvekilliğini bıraktıktan sonra bir dost olarak bir arkadaş olarak yarın bir araya geldiğimizde hangi siyasi görüş olursa olsun ‘Dostum, arkadaşım’ diye sarılacak bir noktada gitmemiz gerekir. Biz tekrar Hüseyin beye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Kimseyi almıyorlar yoğun bakımda olduğu için.”

Mehmet Göker de şunları dile getirdi:

“BİLİNCİ AÇIK, SORULARA CEVAP VERİYOR”

“Genel durumu gayet iyi, bilinci açık, kendisi konuşulanlara, sorulanlara cevap veriyor. Girdiği stresle alakalı bir durum. Kontrol altında 1 gün tutulacak, yarın tekrar aramıza dönecek. Biz de başhekim beyden bilgi aldık, içeriye giriş tamamen yasak. Hasta açısından da bu önemli tekrar strese sokmamak için. Uyutulma diye bir şey yok bilinci açık.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN