Davutoğlu'ndan Erdoğan'a: Bahçeli'nin esiri mi oldun?

Davutoğlu'ndan Erdoğan'a: Bahçeli'nin esiri mi oldun?

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, Meclis'te çıkan kavgada AK Partili vekilin saldırısına uğrayan İYİ Partili Hüseyin Örs'ün yoğun bakıma alınmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yüklendi. Davutoğlu, "Sayın Erdoğan bu mu hayalinizdeki Türkiye? Şiddetten başka bir şey bilmeyen ortağınız Bahçeli'nin esiri mi oldunuz?" dedi.

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabı Twitter'dan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yüklendi. Davutoğlu, "Sayın Erdoğan bu mu hayalinizdeki Türkiye? Şiddetten başka bir şey bilmeyen ortağınız Bahçeli'nin esiri mi oldunuz?" ifadelerini kullandı.

MİLLETVEKİLİ YUMRUKLANDI, BİM MAĞAZASI TAŞLANDI

Bugün Meclis'teki bütçe görüşmelerinde milletvekilleri arasında çıkan tartışmada AK Partili Zafer Işık, İYİ Partili Hüseyin Örs'e saldırmıştı. Kafası açılan Örs, kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alındı. Öte yandan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin zincir marketlerle ilgili "FETÖ’yle irtibatları araştırılsın" çıkışıyla başlayan ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın hedef göstermesiyle devam eden zincir market tartışmasında dün Antalya Kepez'de BİM mağazası taşlanmıştı.

"BU MU HAYALİNİZDEKİ TÜRKİYE?"

Yaşanan gelişmelerin ardından Davutoğlu, sosyal medya hesabından Erdoğan'a yüklendi. Davutoğlu, "Sayın Erdoğan bu mu hayalinizdeki Türkiye? Zincir marketler tehdit ediliyor, hedef gösterilip taşlanıyor. TBMM'de milletvekili yumruklanıyor. Şiddetten başka bir şey bilmeyen ortağınız Bahçeli'nin esiri mi oldunuz? Yazık ediyorsunuz bu güzel ülkeye" şeklinde açıklama yaptı.

DAVUTOĞLU'NDAN İYİ PARTİLİ ÖRS'E ZİYARET

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, AK Partili Zafer Işık'ın saldırısına uğrayan İYİ Partili Hüseyin Örs'ü hastanede ziyaret etti. Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Davutoğlu şu ifadeleri kullandı:

"Çok ciddi hayati tehlike atlatmış. Şu anda durumu daha iyi. Bir müddet daha gözetim altında tutulacak.
Maalesef geçmişte 2 milletvekilimizi bu tür olaylarda kaybettik. Yine Selçuk Özdağ’a fiili saldırı olmuştu, serbest bırakıldı. Olaya sebep olan milletvekilinin özür dilemesi gerekir. Bütün iktidar mensuplarına çağrıda bulunuyorum topluma şiddet kültürünü yaymayın. Oturumların soğukkanlılıkla yapılmasına özen göstermek lazım. Bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ümit ediyorumki yetkillier gerekli dersi çıkarlar."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN