İYİ Partili Hüseyin Örs'ün sağlık durumuna ilişkin açıklama

İYİ Partili Hüseyin Örs'ün sağlık durumuna ilişkin açıklama

Meclis'te bütçe görüşmelerinde AK Partili Zafer Işık'ın saldırısı sonrası hastaneye kaldırılan İYİ Partili Hüseyin Örs'ün sağlık durumuna ilişkin açıklama yapıldı. Uğradığı saldırı sonrası kafası açılan Örs, hastaneye kaldırılmış ve yoğun bakıma alınmıştı.

Meclis'te bütçe görüşmelerinde AK Partili Zafer Işık'ın saldırısı sonrası hastaneye kaldırılan İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs'ün sağlık durumuna ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yapıldı. Yapılan paylaşımda Örs'ün sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İYİ Parti Trabzon Milletvekilimiz Sayın Hüseyin Örs, bugün TBMM Genel Kurulu'nda bütçe görüşmeleri sırasında yaşananlar sonrası kalp ritmi bozukluğu ve yüksek nabız nedeniyle rahatsızlık geçirmiş, ilk müdahalesi yapıldıktan sonra hastanede tedavi altına alınmıştır.

Sayın Milletvekilimizin sağlık durumu iyi olup, gözlem amaçlı yoğun bakımda tedavisi devam etmektedir. Gerek telefonla arayan, gerek sosyal medya aracılığı ile bizlere ulaşan, yanımızda olup dualarını esirgemeyen herkese sonsuz şükranlarımızı sunarız. Sayın Milletvekilimiz bu tedavi sürecinde doğal olarak telefonlara cevap verememektedir."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN