AKOM'dan İstanbullulara hafta sonu uyarısı: Pazartesi gününe kadar sürecek

AKOM'dan İstanbullulara hafta sonu uyarısı: Pazartesi gününe kadar sürecek

AKOM, İstanbul’da bu akşam başlayacak yağışların hafta sonu boyunca etkisini sürdüreceğini duyurdu. Cumartesi öğle saatlerinde kısa süreli kuvvetli yağış beklenirken, serin ve yağışlı havanın pazartesi gününe kadar süreceği belirtildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), hafta sonu için kuvvetli yağış uyarısı yaptı.

AKOM'dan yapılan açıklamada, "Bugün akşam saatlerinden itibaren Avrupa Yakası batı bölgelerinde başlaması beklenen yağışların cumartesi öğle saatlerinde kısa süreli kuvvetli olabileceği öngörülüyor" denildi.

Serin ve yağışlı havanın pazartesi gününe kadar aralıklarla etkili olmaya devam edeceği tahmin ediliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN