Akrep/Ay fırtınası burçların canına okuyacak! Koç Başak Akrep Boğa Kova İkizler dikkat!İşte 26 Temmuz 2023 günlük burç yorumları

Akrep/Ay fırtınası burçların canına okuyacak! Koç Başak Akrep Boğa Kova İkizler dikkat!İşte 26 Temmuz 2023 günlük burç yorumları

26 Temmuz Çarşamba günü burçlarda Akrep fırtınası yaşanacak. Başak İkizler Yengeç Terazi Koç Yay Boğalar bazı kararlar alacak. Ay, hala Akrep burcunda hareketine devam ediyor. Bu dönemde, ilişki durumlarınızın aklınızdan geçmesi muhtemel olabilir. Partnerinizle olan ruhsal pozisyonunuz önemli bir rol oynayacak. İşte 26 Temmuz 2023 Çarşamba günlük burç yorumları

26 TEMMUZ 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan):

Mevcut eğilim sizi biraz sarsabilir, bu yüzden kalan zamanda biraz düşük profilde kalmak isteyebilirsiniz.

Ayrıca, planlarınıza bağlı kalın. Bugün tartışmalarda çok pratik olmayacaksınız, bu yüzden görüşlerinizi kendinize saklamayı deneyin.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs):

Bugün diğer burçlara kıyasla daha zor bir gün geçirebilirsiniz, ancak endişelenmeyin, çünkü çoğu sorununuz önceki eylemlerinizle ilgili olacak.

Eğer bu konuda kendinizi masum hissediyorsanız, endişelenecek bir şeyiniz yok demektir. Eğer yanlış yaptığınız şeyler varsa, bu hataları düzeltmeye çalışın ve bu hatalardan etkilenen kişilere karşı samimi olmaya çalışın.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran):

Mevcut durumun çoğu burç için oldukça faydalı olduğu söyleniyor, ancak bu, sorunlarınızı düzeltmek için yıldızlara güvenmeniz gerektiği anlamına gelmez.

Kendiniz harekete geçin ve kararlar almaya başlayın. Düzeltmek veya değiştirmek istediğiniz şeylerle ilgili harekete geçin, yeni projeler veya girişimlerle ilgili bir şey söz konusuysa, arka planda kalmayı tercih edin.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz):

Bu Çarşamba kendinizi biraz keyifsiz hissedebilirsiniz ve görünüşe göre tüm sorunlarınızın nedeni aşk hayatınız veya ilişkinizle ilgili olacak.

Bazı Yengeçler partnerleriyle çeşitli tartışmalar yaşayabilirken, tek olanlar yalnızlık etkilerini ya da düşüncesiz flörtlerin etkilerini daha da hissedecekler. Kişisel bir şeyle ilgilenmeye çalışın ve kendinize acımaktan kaçının.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos):

Birçok işiniz istediğiniz gibi gitmiyor gibi görünüyor, ancak açıkça sizin sebep olduğunuz şeyleri dış faktörlere bağlamaya çalışmayın.

Biri hakkında kötü konuştuysanız, bu kişinin bunu öğrenme ihtimali oldukça yüksektir ve belki de bu nedenle şu anda davranış biçimleri değişmiştir.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül):

Bu Çarşamba, oldukça hareketli bir haftanın ortasında size huzur adası olacak, bu yüzden bunu akıllıca kullanmaya çalışın.

Çalışmaya gitmeniz gerekiyorsa, mümkün olduğunca çok işi halledin ve geri kalanı diğer günler halledin. Boş zamanınız varsa, her zaman süre eksikliği nedeniyle ertelediğiniz bir şeyi yapın.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim):

Tüm düşünceleriniz şu anda işe odaklanmış gibi görünüyor ve bu hafta iş yerindeki performansınızdan oldukça memnunsunuz.

İşini iyi yapan insanlardan birisiniz ve bundan gurur duyuyorsunuz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım):

Mevcut eğilim kişisel çabalarınızı oldukça destekleyici gibi görünüyor, bu yüzden aklınızda olan herhangi bir girişim için planlar yapmaya çalışın.

Yapmak istediğiniz şeyler olabilir, ancak başlamaktan çok korkuyor olabilirsiniz. Belki de şimdi işleri ele almanın ve adım adım hayallerinizin yönünde ilerlemenin zamanı gelmiştir.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık):

Bu Çarşamba haftanın kalan günlerinde yeni fikirleri dayatmaktan veya her şeyi kendi başınıza yapmaktan kaçınmalısınız.

Girişken olmak size uygun olmayabilir ve hatta normalde destekleyici olan insanlardan bile olumsuz geri bildirimler alabilirsiniz. Daha iyi zamanlar gelene kadar bir süre düşük profil yaşamaya devam edin.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak):

Bugün zor bir durumla karşılaşabilirsiniz. Bu, bir meslektaşınızın veya arkadaşınızın sorun yaşaması ve sizden yardım istenmesi durumu olabilir.

Ancak görünüşe göre elinizdeki durum sizin için çok karmaşık veya bazı prensiplerinizle çelişiyor. Bu tür bir durum sizi yardım etme konusunda çelişkiye düşürecektir.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat):

Bu, kişisel çabalarınızın desteklendiği ve günün çoğunda iyi şartlar altında olacağınız bir gün Çarşamba olacak.

Bu nedenle, cesur ve akıllıca bir şeyler yapmaya çalışın ve hatta başkalarının da dahil olacağı bir projeye katılın.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart):

Bugün işte en çok tatmin olduğunuz konular size sunulacak çünkü ofiste küçük zaferler yaşanacak gibi görünüyor.

Üstlerinizin gözünde öne çıkabilirsiniz, aynı zamanda meslektaşlarınızın saygısını ve kıskançlığını kazanma şansınız da var. Bu yüzden dedikodudan veya kişisel paylaşımlardan uzak durmaya çalışın.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN