Ali Babacan: TV’lere polemik için çıkan liderler var

Bursa Akademik Odalar Birliği Yerleşkesi'nde partililerle bir araya gelen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, alışılageldik muhalefet partilerinden olmadıklarını, kutuplaştırmaktan, laf dalaşıyla vatandaşı oyalamaktan uzak durduklarını belirtti. Öte yandan Babacan, bazı siyasi liderlerin sürekli polemik yaratarak gündemde kalmaya çalıştığını ileri sürerek "TV’lere polemik için çıkan liderler var" dedi. 31 Mart yerel seçimlerine kendi logolarıyla giren Babacan, 'Bursa'ya DEVA' mesajını verdi.

MERVE ŞİŞMAN

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Bursa'da düzenlenen bir toplantıda, partisinin Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkan adaylarını tanıttı ve Türkiye'nin mevcut siyasi iklimine ilişkin açıklamalarda bulundu. Babacan, ülkedeki umutsuzluk atmosferine ve siyasi kutuplaşmaya dikkat çekerek, DEVA Partisi'nin yeni bir siyaset anlayışı getirdiğini vurguladı.

yeni-proje-002.jpg

Babacan, "Ülke olarak topyekün bir hayal kırıklığı içindeyiz ve bir umutsuzluk iklimi var" diyerek, Türkiye'nin mevcut durumuna dair gözlemlerini paylaştı. DEVA Partisi lideri, ülkedeki bu negatif atmosferin farkında olduklarını ve bu durumu değiştirmek için çalışacaklarını belirtti.

yeni-proje-2-002.jpg

DEVA Partisi'nin Türkiye siyasetinde yeni bir dönemi temsil ettiğini belirten Babacan, "Artık DEVA Partisi var. Türkiye'de DEVA Partisi'nden öncesi ve DEVA Partisi'nden sonrası diye iki dönem olacak" ifadelerini kullandı. Genç bir parti olmalarına rağmen, tırnaklarıyla kazıyarak, yeni ve farklı bir yol izlediklerini vurguladı.

yeni-proje-1-002.jpg

SİYASİ POLEMİKLERE ELEŞTİRİ

Babacan, bazı siyasi liderlerin sürekli polemik yaratarak gündemde kalmaya çalıştığını eleştirdi. "Bu ülkede kavga çıkarırsam bana bakarlar" yaklaşımını benimseyen siyasetçilere karşı, DEVA Partisi'nin farklı bir yaklaşım sergilediğini belirtti. Babacan, bu tür siyasi çatışmaların Türkiye'ye zarar verdiğini ve DEVA Partisi'nin bu yaklaşımlardan uzak durduğunu ifade etti. Babacan, 'TV’lere polemik için çıkan liderler var' mesajını verdi.

yeni-proje-3-002.jpg

'ENDİŞEYE MAHAL YOK'

DEVA Partisi Genel Başkanı, "Endişeye mahal yok" diyerek, Türkiye'nin geleceği için umutlu bir mesaj verdi. Babacan, Türkiye'nin güçlü ve özgür bir geleceğe sahip olması için çalışacaklarını ve ülkeden asla vazgeçmeyeceklerini söyledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir