Altın almak isteyenlere beklenen tüyo geldi! İslam Memiş sürpriz rakamıyla alıcılara göz kırptı

Altın almak isteyenlere beklenen tüyo geldi! İslam Memiş sürpriz rakamıyla alıcılara göz kırptı

İslam Memiş, altın ve para piyasalarında adından sıkça söz ettiren bir uzmandır. Bu alanlarda neferi özgün bir bakış açısı sunan Memiş, altın fiyatlarına dair yeni bir analiz yaptı. Sahip olduğu birikimleri altına yönlendiren vatandaşlar, Memiş'in değerlendirmelerini heyecanla bekliyor. Peki, altınla ilgili son gelişmeler neler?

Kıymetli altın ve para piyasalarının bilge ismi İslam Memiş, önümüzdeki dönemde yaşanabilecek altın fiyatlarındaki dalgalanmalar konusunda uyarıda bulunuyor. Bu uyarının ardından, altın sahiplerinin elindeki varlıklarını bir süre daha koruyacağına dair bir hava esiyor. Altın piyasasının zirveye ulaşmasına çok az bir zaman kaldığı düşünülüyor. İşte İslam Memiş'in öngörüleri...

İslam Memiş, altın fiyatlarına dair bir yorumda bulundu. Altın ve para piyasalarının nüktedan uzmanı olan İslam Memiş, altın fiyatlarındaki olası yeni seviyelerle ilgili vatandaşlara bilgilendirmelerde bulundu. Birikim sahibi olanlar veya altın almayı düşünenlerin bu bilgilendirmeyi dikkatle okuması tavsiye ediliyor. Şu anda altının gramı; 1,258,53 TL'ye satılıyor. Tam altın 8.923,57 TL, yarım altın 4.475,47 TL ve çeyrek altın ise 2.237,73 TL gibi güncel fiyatlarla işlem görüyor. Son zamanların en yüksek seviyelerini gören altınla ilgili yeni bir açıklama daha yapıldı. İslam Memiş, Altın ve Para piyasalarındaki otorite, konuyla ilgili şunları söyledi;

"Gelecek günlerde altın fiyatlarındaki değişkenlikler artabilir. Son iki günde 154 TL değer kaybeden gram altın, yakın bir süre içinde en yüksek seviyelerini de görebilir. Bu nedenle ben altını uzun vadeli bir yatırım aracı olarak görüyorum. 2023 yılı bitmeden 1554 TL'ye kadar çıkışını görmemiz mümkün." Açıklamasını yaptı. Bu fiyatların gerçekleşme olasılığı bile, yatırım yapmış olan vatandaşı canlandırdı.

2-002.jpg

ALTIN FİYATLARINDA ZİRVE YAŞANABİLİR

Altın ve para piyasalarındaki deneyimli uzman İslam Memiş, sözlerine şunları da ekledi; "İki yıl öncesine kadar dolar kuru 18 TL'ye çıktığında, doların 30 TL olacağı herkes tarafından dile getirilmişti. O zamanlardan bu yana vatandaşları uyarmaktayız. Vatandaşın bu tuzağa düşmemesi için adeta dil dökmüştük, ama vatandaş yatırım yapmayı düşündü. Şu an seçim öncesi iki haftalık sürece odaklanıyorum. Altın ve döviz piyasalarında inanılmaz bir artış yaşandı. Bu durumda sakin olmak gerekiyor. Yaz aylarında döviz ataklarına tanık olabiliriz. Gram altın için de aynı durum geçerli. Siyasetçiler seçim öncesi sürekli olarak daha iyi bir ekonomi vaadinde bulundular. Bazı vatandaşlar bu vaatlere kulak verirken, bazıları görmezden geldi. Sabırlı olmanızı tavsiye ederim" ifadelerini kullanarak, vatandaşın elindeki parayı zarara uğratmamak adına altına yatırma önerisinde bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN