Amedsporlu oyunculara saldırılan maç sonrası 9 kişi gözaltında

Amedsporlu oyunculara saldırılan maç sonrası 9 kişi gözaltında

Bursaspor'un kendi saha ve seyircisi önünde Amedspor ile karşılaştığı maçta, Bursaspor oyuncuları ve taraftarlarının Amedsporlu oyunculara saldırması ve açılan provokatif pankartlar nedeniyle başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınanların sayısı 9'a yükseldi.

Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda dün oynanan Bursaspor-Amedspor maçında, Bursaspor taraftarının ve oyuncularının, sahada Amedsporlu oyunculara saldırması ve tribünlerde açtıkları provokatif pankartlara tepki yağdı.

Yaşanan olaylara tepkiler sürerken, 9 kişi gözaltına alındı. Sorguları süren şüphelilerin, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

İçişleri Bakanlığı tarafından görevlendirilen müfettişler soruşturmaya başlarken, tribünden sorumlu müdür ve maç güvenlik amiri ile yardımcısının açığa alındığı bildirildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN