Balıkesirspor'a saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı: Futbolcuları kafile otobüsüne kadar kovaladılar

TFF 2. Lig'de mücadele eden Balıkesirspor'un deplasmanda Uşakspor'a mağlup olması üzerine Balıkesirsporlu taraftarlar, yemek molası veren takımlarının teknik heyet ve futbolcularına tekme tokat saldırmıştı. Dehşete düşüren saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde önce yumruklar ardından sandalyelerle futbolculara vurup ellerine geçirdikleri tabak ve bardakları fırlatan holiganların kafile otobüsüne kaçmaya çalışan oyuncuları takip ederek tesis dışında da darbettikleri görüldü.

Futbolda şiddet görüntüleri gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Bursaspor ile Amedspor arasında yaşanan şiddet olaylarının ardından bu kez de Balıkesirspor futbolcularına darp görüntüleri ortaya çıktı.

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta kulübün borçları yüzünden aldığı transfer yasağı nedeniyle altyapı oyuncularının ağırlıkta olduğu kadrosuyla en yakın rakibi Uşakspor'a deplasmanda 2-0 yenilip, bitime 7 maç kala düşme hattında kalan Balıkesirsporlu futbolculara, taraftarların deplasman dönüşünde yaptığı saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı.

RESTORANDA SALDIRI

Uşak dönüşü Manisa'nın Akhisar ilçesinde iftar molası veren kırmızı-beyazlı takıma, tribüne girmeleri yasak olmasına rağmen deplasmana giden bir grup taraftar, aynı restorana gelerek saldırdı.

Görüntülerde önce yumruklar, ardından sandalyelerle futbolculara vurup ellerine geçirdikleri tabak ve bardakları fırlatan holiganların kafile otobüsüne kaçmaya çalışan oyuncuları takip ederek tesis dışında da darp etmeye devam ettikleri görüldü. Holigan taraftarlar, küfürlü tepki de gösterdikleri futbolcuların takım otobüsüne binmelerine engel olmaya çalıştı. Saldırının ardından Balıkesirspor'un 20 yaşındaki altyapı patentli oyuncusu Görkem Altun'un kolunda kırıklar olduğu, bazı futbolcularda da ufak çaplı yaralanmalar bulunduğu öğrenildi.

ŞİDDET GÖRÜNTÜLERİNE 'SKANDAL' SAVUNMA

Takım dün antrenman yapmazken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi. Balıkesirspor'un taraftar grubu '10Kolikler' ise sosyal medyada açıklama yaparak, kendilerini savundu. Uşak İl Spor Güvenlik Kurulu'nun deplasman taraftarına tribüne girişi yasaklamasına rağmen maça gidip, kavga görüntülerinin taraftar grubuna yapılmış komplo olduğunu savunan taraftarların açıklamasında, "Balıkesirspor’a hizmet eden, destek veren herkes bizim için kutsaldır. Bizim mücadelemiz yanlış zihniyetlerdir. Gündem olan kavga görüntüleri taraftar grubumuza yapılmış kabul edilmez bir komplodur" denildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir