Anadolu Efes'ten Neşeli Çocuklar'a İyilik Çemberi

Anadolu Efes'ten Neşeli Çocuklar'a İyilik Çemberi

Neşeli Çocuklar Sosyal Sorumluluk Projesi, bu kez Gaziantep'te 'Neşeli Çocuklar' ile bir araya gelecek. 'Anadolu Efesliler' yarın Anadolu Efes-Gaziantep maçında 'Gaziantepli Neşeli Çocuklar' ile buluşuyor. 'İyilik Çemberi' sloganıyla hazırlanan proje sayesinde çoğu Suriye iç savaşında kaçan yüzlerce çocuk, hayatlarında ilk kez basketbol maçı izleyecek.

Yapımcı ve sunucu Neşe Sapmaz’ın önderliğindeki ‘Neşeli Çocuklar Sosyal Sorumluluk Projesi’ kapsamında çocuklar mutlu olmaya devam ediyor. Neşeli Çocuklar Sosyal Sorumluluk Projesi, bu kez Gaziantep'te 'Neşeli Çocuklar' ile bir araya gelecek. 'Anadolu Efesliler' yarın Anadolu Efes-Gaziantep maçında 'Gaziantepli Neşeli Çocuklar' ile buluşuyor. 'İyilik Çemberi' sloganıyla hazırlanan proje sayesinde çoğu Suriye iç savaşında kaçan yüzlerce çocuk, hayatlarında ilk kez basketbol maçı izleyecek.

'Anadolu Efes- Gaziantepli Neşeli Çocuklar' buluşmasına ilişkin yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: "Neşeli Çocuklar Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında 'İmkanı olandan ihtiyacı olana köprü olmak' misyonuyla yola çıktık. Sosyal yardımlaşma ile ulaştığımız çocuklar, yüzlerden binlere, on binlerden, yüzbinlere ulaştı.

19-03/23/10-1553348459.jpg

Okullarda kütüphaneler kurmak da çocuklara eğitim malzemeleri temin etmek ve giyim ve gıda yardımı yapmak da bugüne kadar yaptığımız çalışmalar arasında. Şimdi 'Neşeli Çocuklar' ın Neşe ablalarından yani benden istedikleri şey, Anadolu Efes Basketbol maçına gelmek. Kulüp ile görüşüp gerekli planlama ve organizasyonu yaptık. Yarın Gaziantep'teki Neşeli Çocuklar,40 öğrencimiz maça gidiyor. Hayatlarında ilk kez bir basketbol maçına. Çoğu Suriye’den savaştan kaçarak Türkiye’ye gelen ailelerin çocukları. (Kulüp kıyafet ve spor malzemesi olarak da çocuklara destek olacak.)

19-03/23/11.jpg

“Kampanyamızın ismi #iyilikçemberi... 'Neşeli Çocuklar' da oyuna dahil oluyor, dev adamların potası iyilik çemberine dönüşüyor. 24 Mart Pazar Anadolu Efes Gaziantep maçında 'Anadolu Efesliler' Gaziantepli Neşeli Çocuklar ile buluşuyor. Ve o an minik kalpler için uzaklar yakınlaşıyor, hayaller gerçeğe dönüyor. "

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN