Ankara'da koca cinneti! Eşini çocuklarının önünde öldürdü

Ankara'da koca cinneti! Eşini çocuklarının önünde öldürdü

Ankara Keçiören'de eşinden şiddet gördüğü için sığınmaevine yerleşen kadın, eşyalarını almak için gittiği evde eşi tarafından öldürüldü. Cani koca daha sonra kendi kafasına sıkarak intihar etti. Cinayet ve intihara tanık olan çocuklar ise olayın şokunu atlamadı.

Edinilen bilgiye göre, eşinden şiddet gören Ayten Bayrambey, kadın sığınmaevine yerleşti. 4 çocuk annesi Ayten Bayrambey, eşyalarını almak evine gitti. Eşi İdris Bayrambey ile çocuklarının önünde tartışmaya başladı.

19-02/16/aw624538_07.jpg

Tartışmanın alevlenmesiyle gözü dönen İdris Bayrambey, çocukların gözü önünde pompalı tüfek çekerek eşine ateş açtı. Eşini vuran İdris Bayrambey tüfeği bu sefer kendine çevirip ateş açarak intihar etti.

ÇOCUKLAR AĞLAYARAK YARDIM İSTEDİ

Bayrambey çiftinin çocukları ağlayarak çevreden yardım istedi. Vatandaşların ihbarda bulunması üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve polis ekipleri intikal etti.

19-02/16/aw624538_03.jpg

Polis ekipleri olaya şahit olan çocukları sakinleştirmeye çalıştı. Sağlık ekipleri, çiftin öldüğünü belirlerken, polis ekipleri olayın yaşandığı eve kimsenin girmesine izin vermedi.

19-02/16/aw624538_08.jpg

Acı haberi alan Bayrambey’in yakınları, olay yerinde sinir krizi geçirdi. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

ANKARA/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN