Arabam Dacia dedirten otomobil fiyatı! Elektrikli en ucuz otomobilin fiyatı ortaya çıktı!

Arabam Dacia dedirten otomobil fiyatı! Elektrikli en ucuz otomobilin fiyatı ortaya çıktı!

Otomobil fiyatlarındaki tarihi yükseliş ile birlikte satın almak neredeyse imkânsız hale geldi. Son zamanlarda ise yapılan otomobil indirimleri ile birlikte sıfır araç hayali kuranlara müjdeler veriliyor. Otomobil markaları arasında büyük bir ilgi gören Dacia markasından daha önce beklenmeyen olay yaşandı. Dacia Spring modelinin fiyatları şaşırttı. Bakın fiyatlar ne kadar olmuş...

ARABAM DACİA DEDİRTEN FİYAT

Otomobil piyasasında yaşanan hareketlilik ile birlikte fiyat listesi sürekli olarak değişiyor. Son yıllarda oldukça olumsuz bir şekilde artış gösteren otomobil fiyatları ülkemizde gündemde yer almaya devam ediyor. Sıfır otomobil alma hayali kuran vatandaşlar ise ikinci el otomobil ile birlikte hayalini geride bıraktı.

Sıfır otomobil fiyatları ile hemen hemen baş başa ilerleyen ikinci el otomobil fiyatları üzerine müjdeli haberler gelmeye başladı. Satışa sunulması için beklenilen Dacia Sprin modeline dair detaylar ve fiyat araştırması yapıldı.

Son yıllarda oldukça moda olan elektrikli araç modellerindeki yaygınlık dikkat çekiyor. Bu vesile ile birlikte Dacia'nın Spring modelinde de elektrikli otomobil özelliklerinin hâkim olduğu dikkat çekiyor. Birçok açıdan dikkat çeken elektrikli otomobiller ise günümüzde sıklıkla kullanılıyor.

elektrikli-dacia-spring4455.jpg

YENİ ELEKTRİKLİ MODEL TÜRKİYE'YE GELİYOR

Avrupa ülkelerinde geçtiğimiz dönem itibariyle satışa sunulan yeni model oldukça beğenilmişti. Ülkemizde de büyük bir ilgi gören Dacia Spring modeli yakın zamanda görücüye çıkacak. Dacia sevenleri araştırmaya iten bu haber ile birlikte fiyat ve model araştırması yapıldı. Ülkemizde büyük bir heyecana sebep olan TOGG fiyatları ise mart ayında yapacağı satışlar ile gündemi meşgul etmesi bekleniyordu.

Fakat depremin etkisiyle TOGG'un akıbetini çözümleyemezken Dacia'dan müjde geldi. Ülkemizde yüzde 10'un altında elektrikli otomobil modeli yer alıyor. 1 milyon TL'nin altında ise C4 Electrik ve Zoe araçlarının bulunduğu görülüyor. Belirtilen iki modelin yanında ise Dacia Spring'in de eklenmesi gündemde yer aldı.

311231-large.jpg

DACİA SPRİNG FİYATI GÖZ KAMAŞTIRDI

Son alınan kararlar ile birlikte elektrikli otomobil modellerinde ÖTV oranı yüzde 10'a çekildi. Dacia Spring'in de yer aldığı elektrikli otomobil grubu ile birlikte tüketiciler heyecanlandı. İlerleyen günlerde Türkiye'de satışa sunulması beklenilen Dacia Spring model elektrikli otomobil için vergi dahil şekilde yapılan hesaplamalar sonucunda fiyat 450 Bin TL gibi bir tutara denk geliyor. Bu fiyatın üzerine bayi karlarının da eklenmesiyle daha da artacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN