Arabası olan benzinliğe koşacak! Motorinden sonra benzine de indirim geldi, işte yeni akaryakıt fiyatları

Arabası olan benzinliğe koşacak! Motorinden sonra benzine de indirim geldi, işte yeni akaryakıt fiyatları

Araç sahiplerini devamlı yükselerek yıpratan akaryakıt fiyatları bu kez müjdeli bir haber olarak geldi! Motorinden sonra benzine de indirim geldi! Araç sahipleri bu habere çok sevinecek! İşte yeni akaryakıt fiyatları...

Akaryakıt fiyatlarında araç sahiplerini sevindirecek son dakika gelişmeleri yaşandı. Brent petrolün dalgalanması, yakıt fiyatlarına yansımaya devam ediyor. Mazota yapılan 1 lira 57 kuruşluk indirimin ardından benzin fiyatları da düşüş yaşandı.

BENZİNE 67 KURUŞLUK İNDİRİM

16635991-1200x675.webp

Mazota yapılan 1 lira 57 kuruşluk indirimin ardından, benzin fiyatları da aşağı çekildi. Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerin etkisiyle benzin ve motorin fiyatlarını takip eden araç sahiplerine müjdeli haber geldi. Benzin fiyatlarına 1 Kasım itibarıyla 67 kuruşluk bir indirim yapıldı.

1 KASIM 2023 GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İşte bazı illerdeki güncel akaryakıt fiyatları:

İstanbul'da:

Benzin: 34,43 lira

Motorin: 38,02 lira

Ankara'da:

Benzin: 35,07 lira

Motorin: 38,61 lira

İzmir'de:

Benzin: 35,16 lira

Motorin: 38,82 lira

Fiyatlar iller, ilçeler ve bayiler arasında değişiklik gösterebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN