Asgari ücretin açıklanmasından sonra sosyal medyada tepkiler gecikmedi! Canan Kaftancıoğlu: Az daha sabır, göndereceğiz

Asgari ücretin açıklanmasından sonra sosyal medyada tepkiler gecikmedi! Canan Kaftancıoğlu: Az daha sabır, göndereceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milyonların beklediği asgari ücreti 8 bin 500 TL olarak açıkladı. Rakamın belli olmasından sonra sosyal medyada tepkiler gelmeye başladı. CHP'li Canan Kaftancıoğlu, "Yetmez ama vatandaşın bu zor gününde idare eder diyerek partimizin önerdiği 10.128 lirayı bile emekçiye çok görerek 8.500 TL’yi marifet gibi açıklayanlara karşı çok az daha sabır. Haklısınız dayanacak gücünüz kalmadı ama yüzdük, yüzdük kuyruğuna geldik hep birlikte göndereceğiz" dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milyonların beklediği asgari ücret açıklamasını Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yaptı. Erdoğan asgari ücreti 8 bin 500 TL olarak açıkladı. Asgari ücretin artış oranı yüzde 54.5 olarak gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı 8 bin 500 lira asgari ücrete ilişkin sosyal medyada tepkiler gelmeye başladı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'Göndereceğiz' etiketiyle şunları söyledi:

"Yetmez ama vatandaşın bu zor gününde idare eder diyerek partimizin önerdiği 10.128 lirayı bile emekçiye çok görerek 8.500 TL’yi marifet gibi açıklayanlara karşı çok az daha sabır. Haklısınız dayanacak gücünüz kalmadı ama yüzdük, yüzdük kuyruğuna geldik hep birlikte."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN