Babacan: Bu ülkenin evlatları bunu hak etmiyor

Babacan: Bu ülkenin evlatları bunu hak etmiyor

DEVA Partisi lideri Babacan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Ailelerinin yaşadığı şehirlerin uzağında eğitim gören öğrencilere yılda iki kez yol desteği vereceğiz." sözlerine tepki gösterdi. 7 yıl önce yurtdışına eğitime gidecek gençlere verilen vaadi hatırlatan Babacan, "Bu ülkenin evlatları bunu hak etmiyor." dedi.

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Bakanlar toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın şehir dışında eğitim gören öğrencilere yol desteği verileceğini açıklamasına tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamasında "Ailelerinin yaşadığı şehirlerden uzak şehirlerde eğitim-öğretim gören öğrencilerimize okullarına gidiş ve dönüşleri için ulaşım desteği sağlayacağız. Yılda 2 defa verilecek bu destek sayesinde yaklaşık 150 bin öğrencimizin ailelerinin yanına, onlara herhangi bir yük getirmeden gidip gelebilmesini temin etmeyi hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

Erdoğan'a 7 yıl önce verilen vaadi hatırlatarak tepki gösteren Babacan sosyal medya hesabı Twitter'dan açıklamalarda bulundu. Babacan, "Böyle bir vaadi gördüğüme kahroluyorum. Çok değil 7-8 sene evvel yurtdışına eğitime gidecek gençlere desteği konuşuyorduk. Şimdi şehirler arası ulaşım için destek vermeyi gururla müjdeliyor Cumhurbaşkanı... Bu ülkenin evlatları bunu hak etmiyor." dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN