Babacan'dan Fatih Altaylı ve Ayşe Barım tepkisi: Ülke vicdan sahibi insanlar tarafından adaletle yönetilmeli

Babacan'dan Fatih Altaylı ve Ayşe Barım tepkisi: Ülke vicdan sahibi insanlar tarafından adaletle yönetilmeli

DEVA Partisi lideri Babacan, gazeteci Fatih Altaylı’nın duruşmada serbest bırakılmamasına ve Ayşe Barım’ın tahliye edildikten kısa süre sonra yeniden tutuklanmasına tepki gösterdi. Babacan, "Bu ülke, birbirinin yüzüne bakacak vicdan sahibi insanlar tarafından adaletle ve merhametle yönetilmeyi hak ediyor" dedi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, gazeteci Fatih Altaylı'nın serbest bırakılmaması ve Ayşe Barım hakkında yeniden tutuklama kararı verilmesine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımıyla tepki gösterdi.

Babacan'ın paylaşımı şöyle;

"Haksız ve hukuksuz olarak tutuklu yargılandığına inandığım Gazeteci Fatih Altaylı’nın bugünkü duruşmada serbest bırakılmasını dilerken; ağır sağlık sorunları yaşayan Ayşe Barım’ın serbest bırakıldıktan hemen sonra yeniden tutuklanmasının hepimizin içini sızlattığını ifade etmek istiyorum. Bu ülke, birbirinin yüzüne bakacak vicdan sahibi insanlar tarafından adaletle ve merhametle yönetilmeyi hak ediyor"

YORUMLAR (8)
8 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN