Volkswagen’den bütçe markasıyla yeni hamle: Tek şarjla 555 km menzil yapıyor!

Volkswagen’den bütçe markasıyla yeni hamle: Tek şarjla 555 km menzil yapıyor!

Otomotiv devi Volkswagen’den bütçe markasıyla yeni hamle geldi. Markanın yeni modeli tek şarjla 555 metre menzil yapıyor.

FAW-Volkswagen ortaklığının Çin’deki bütçe odaklı markası Jetta, ilk tamamen elektrikli sedan modeli Jetta M6’yı satışa çıkardı. 11.900 dolardan (yaklaşık 590.000 TL) başlayan fiyatıyla dikkat çeken yeni model, elektrikli araç rekabetini direkt içten yanmalı giriş seviyesi otomobillerin seviyesine çekiyor.

D segmenti ölçülerine yaklaşan model; 4.806 mm uzunluk, 2.820 aks mesafesi ve 1.500 mm yükseklik sunuyor. Jetta M6’nın iç tasarımında 15,6 inç büyüklüğünde dev multimedya ekranıyla 8,88 inçlik dijital gösterge standart olarak bulunuyor. Üst donanım seçeneklerine bakıldığında navigasyon destekli otonom sürüş, panoramik tavan ve masajlı koltuklar gibi Premium özellikler de yer alıyor.

jetta-m6-1.jpg

3 FARKLI VERSİYONLA SATIŞTA

Jetta M6 Çin pazarında 3 ayrı versiyonla satışta:

  • 465 Pro (Giriş Seviyesi): 152 beygir güç, 42,9 kWh batarya ve 465 km menzil (11.900 dolar)
  • 555 Max: 195 beygir güç, 51,9 kWh lityum demir fosfat batarya ve 555 km menzil (13.400 dolar)
  • 555 Ultra (En Dolu Paket): 195 beygir güç, 51,9 kWh batarya ve 555 km menzil (14.900 dolar)

jetta-m6-2.jpg

CALB imzası taşıyan bataryalar, hızlı şarj teknolojisiyle %30’dan %80 doluluğa sadece 25 dakikalık kısa bir sürede oluşuyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN