Babacan'dan iktidara gözaltı tepkisi: Gençleri serbest bırakın, Gazze’ye sahip çıkın

Babacan'dan iktidara gözaltı tepkisi: Gençleri serbest bırakın, Gazze’ye sahip çıkın

İstiklal Caddesi'nde bugün gerçekleşen 'İsrail ile ticaret' protestosunda 30'a yakın kişi gözaltına alındı. Gözaltılara DEVA Partisi lideri Babacan'dan tepki geldi. Babacan, "Gençleri serbest bırakın, Gazze’ye sahip çıkın." dedi.

İstiklal Caddesi'nde bugün gerçekleşen 'İsrail ile ticaret' protestosunda 30'u aşkın kişi gözaltına alındı. Polislerin kadın göstericileri ters kelepçe ile araca bindirdiği görüldü. Gözaltılara bir tepki de DEVA Partisi lideri Ali Babacan'dan geldi. İktidara seslenen Babacan, "İsrail'le ticarete dur de diyen gençleri serbest bırakın, Gazze'ye sahip çıkın." ifadelerini kullandı.

Babacan'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle;

"İsrail ile ticaretinizin dile getirilmesinden rahatsız olduğunuzu biliyoruz; fakat toplantı ve gösteri yürüyüşü hakkını engelleyemezsiniz. Gençler haksızlığı haykıracak, siz de tahammül edeceksiniz. Daha da önemlisi her seçime alet ettiğiniz Filistin için, Gazzeli mazlumlar için inisiyatif alacaksınız. #İsrailleTicareteDurDe diyen gençleri serbest bırakın, Gazze’ye sahip çıkın."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN