Bahçeli iktidarı eleştiren depremzedelere sert çıktı: Sessizlik olacak, hepsini dağıtın gitsin

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesini ziyaret eden MHP Lideri Bahçeli, depremzedelerle tartıştı. Vatandaşların "Elbistan İl olsun" sloganlarına sinirlenen Bahçeli, "Sayın Cumhurbaşkanı'nı ve burayı ziyareti sabote etmeye hakkınız yok. Sessizlik olacak, hepsini dağıtın gitsin." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesini ziyaret eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, depremzedelere sert çıktı.

Vatandaşların "Elbistan İl olsun" sloganlarına sinirlenen Bahçeli, "Sayın Cumhurbaşkanı'nı ve burayı ziyareti sabote etmeye hakkınız yok. Sessizlik olacak, hepsini dağıtın gitsin." diyerek alandan uzaklaştı.

AK PARTİLİ ÜNAL KAMERALARI KAPATMAYA ÇALIŞTI

Bahçeli korumalar eşliğinde bölgeden uzaklaşırken, AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal'ın kameraları kapatmaya çalıştığı ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da vatandaşları sakinleştirmeye çalıştığı görüldü.

"BİZ 2019’DA CUMHURBAŞKANIMIZA YAPTIK YAPACAĞIMIZI"

Bahçeli'nin alandan uzaklaştığı sırada bir vatandaşın “Devlet bey, biz 2019’da Cumhurbaşkanımıza yaptık yapacağımızı, memleket bitti, halk göçüyor!” dediği duyuldu.

İlgili Haberler