Bahçeli'den imama bıçaklı saldırıya sert tepki: Provokasyon arayışında olanlara fırsat verilmeyecek

Bahçeli'den imama bıçaklı saldırıya sert tepki: Provokasyon arayışında olanlara fırsat verilmeyecek

MHP lideri Devlet Bahçeli Fatih Camii'nde imam ile bir kişinin yaralandığı bıçaklı saldırıya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Bahçeli paylaşımında, "Alçak saldırganın en ağır şekilde cezalandırılmasının yanı sıra, karanlık bağlantılarının aydınlatılacağına, provokasyon iklimi oluşturmanın arayışında olan mihraklara asla fırsat verilmeyeceğine yürekten inanıyorum." ifadesini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli geçtiğimiz pazartesi günü Fatih Camii imamı Galip Usta ve Bilal Erdem'in bıçakla yaralandığı olaya ilişkin sosyal medya platformu X hesabından paylaşımda bulundu.

Usta ve Erdem'e şifa temenni eden Bahçeli olayın karanlık bağlantılarının aydınlatılacağına ve provokasyon iklimi oluşturma arayışında olan mihraklara asla fırsat verilmeyeceğine yürekten inandığını belirtti.

Bahçeli'nin ilgili paylaşımı şu şekilde:

"Geçtiğimiz pazartesi günü menfur bir saldırıda yaralanan İstanbul Fatih Camii İmamı Sayın Galip Usta ile birlikte cami cemaatinden Sayın Bilal Erdem’e özellikle şifalar temenni ediyorum. Bu kapsamda alçak saldırganın en ağır şekilde cezalandırılmasının yanı sıra, karanlık bağlantılarının aydınlatılacağına, provokasyon iklimi oluşturmanın arayışında olan mihraklara asla fırsat verilmeyeceğine yürekten inanıyorum."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN