Bahçeli'den 'seçim tarihi' açıklaması: 7 ay olduğunu söylüyorlar

MHP lideri Bahçeli, erken seçim haberlerinin ardından kendisine sorulan seçim tarihine ilişkin “7 ay olduğunu söylüyorlar” açıklamasını yaptı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM’de partisinin grup toplantısının ardından; gazetecilerin sorularını yanıtladı. Toplantıda, AK Parti’nin anayasa değişikliği ile ilgili HDP Grubu’nu ziyaret etmesi ile ilgili açıklamalarının sorulması üzerine MHP lideri, “Özel olarak söyleyeceğimiz bir şey yok. Anayasa’nın başörtüsü meselesinin çözümünde AK Parti ile beraber, Cumhur İttifakı olarak her türlü gayreti gösteriyoruz. Sonuç da alacağız inşallah” diye konuştu.

'BİZ ONLARIN DEDİĞİ YERE GİTMEYİZ'

Bahçeli, HDP ile yapılan görüşmede MHP’li bir ismin olmaması konusunda ise “Onu Halk TV’nin yöneticilerine sorun. Bizim nereye gideceğimizi biz biliriz. Ama onların dediği yere gitmeyiz” karşılığını verdi.

'SEÇİME 7 AY OLDUĞUNU SÖYLÜYORLAR'

Bahçeli seçim tarihinde değişiklik olup olmayacağına ilişkin soruya da “7 ay olduğunu söylüyorlar” diye cevap verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN