Bahçeli'den Sinan Ateş cinayetini soran muhabire sert tepki: Hadi işine bak, hadi

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin soru işaretleri sürmeye devam ederken gözler MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye çevrildi. Bahçeli, partisinin grup toplantısı sonrası bir gazetecinin 'Sinan Ateş' cinayetiyle ilgili sorusuna "Hadi işine bak, hadi bakayım" diyerek tepki gösterdi.

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Doç. Dr. Sinan Ateş’in Ankara'nın göbeğinde suikasta uğrayarak öldürülmesine ilişkin tepkiler ve soru işaretleri sürerken muhalefet liderlerinden de 'Bahçeli ve Erdoğan neden sessiz?' eleştirisi geliyor.

Özellikle MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sessizliği gündemdeki konuyu daha fazla alevlendirdi. Son olarak bir grup toplantısında isim vermeden "Düşmanca senaryolara taviz vermeyeceğiz. Menfur bir cinayetin içine dava arkadaşlarımızı çekmek isteyenlere eyvallah etmeyeceğiz, tamam demeyeceğiz. Sabrın boyun eğmek değil mücadele etmek olduğunu cümle aleme göstereceğiz. Karın ağrısı çekenlere, bir cinayet üzerinden siyasi kurgu yapanlara adayımız belli, kararımız nettir." ifadelerini kullanarak cinayete ilişkin açıklamada bulunmuştu.

SİNAN ATEŞ SORUSUNA SERT TEPKİ

Bahçeli, bugün de partisinin grup toplantısının ardından kendisine soru sormak isteyen gazeteciye yanıt vermedi.

14 Mayıs'ta yapılması beklenen seçimlere ilişkin soru soran gazeteciye "Siz beni dinlememişsiniz o anlaşılıyor" diyen Bahçeli, gazetecinin Sinan Ateş cinayetine ilişkin sorusuna ise yanıt vermeyerek "Hadi işine bak, hadi bakayım" ifadeleriyle tepki gösterdi. Ayrıca videoda sorulan sorunun ardından Bahçeli'nin yanında bulunan özel kalem müdürünün de muhabiri sert bir şekilde iteklediği görüldü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN