Bakanlık duyurdu: Binlerce abonenin elektriği kesildi

Bakanlık duyurdu: Binlerce abonenin elektriği kesildi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, yaşanan sel felaketi sonrası Artvin ve Rize'de 3 bin 45 abonenin elektriksiz kaldığını, 9 bin 650 abonenin ise enerjisinin güvenlik önlemleri kapsamında kesildiği açıklandı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, sel felaketi sonrası Artvin ve Rize'de yaşanan elektrik kesintileri ile ilgili açıklama yaptık.

Bakanlık'ın Twitter hesabından yapılan paylaşımda, Artvin ve Rize'de meydana gelen selin ardından 56 trafonun hasar nedeniyle, 67 trafonun ise can ve mal güvenliği önlemleri için devreden çıkarıldığı belirtilerek, şu ifadeler kullanıldı:

"ÇALIŞMALAR EŞ ZAMANLI SÜRÜYOR"

"Sel nedeniyle 3 bin 45 abone elektriksiz kalmıştır. 9 bin 650 abonenin enerjileri güvenlik önlemleri kapsamında kesilmiştir. Bölgede hasar tespit ve trafo bakım ve onarım çalışmaları eş zamanlı devam etmektedir.

Selden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun diliyoruz. Bölgenin bir an önce enerjiye kavuşturulması için ekiplerimiz sahada görevlerinin başındadır."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN