Bakırköy'de cip'ini yayaların üzerine süren zanlı: Üzgün ve pişmanım

Bakırköy'de cip'ini yayaların üzerine süren zanlı: Üzgün ve pişmanım

İstanbul Bakırköy'de cip'ini yayaların üzerine sürerek 9 kişinin yaralanmasına neden olduğu iddiasıyla savcı Alpay Göçmen ile eski hakim Aynur Göçmen'in tutuklu bulunan oğulları Görkem Sertaç Göçmen'in (22) yargılanmasına devam edildi.

Bakırköy 9. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuklu olarak yargılanan sanık Görkem Sertaç Göçmen ve taraf avukatları katıldı. Duruşmaya katılanlar arasında İstanbul Barosu Kadın Hakları Merkezi ve Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu avukatları da vardı.

Duruşma avukat beyanlarının alınmasıyla başladı. Müştekilerin avukatları, sanığın tahliye olması durumunda kamu vicdanının rahatsız olacağını belirterek, sanığın tutukluluk halinin devamını talep etti.

"ÜZGÜN VE PİŞMANIM"

Sanık Göçmen'in aynı zamanda annesi ve avukatı olan eski hakim Aynur Göçmen, müvekkilinin olaydan dolayı üzgün ve pişman olduğunu söyledi.

Sanık Sertaç Göçmen ise, "Kimseye zarar verme kastıyla hareket etmedim. Darp edilmem nedeniyle kaçmak istedim. Tahliyemi istiyorum" dedi.

Ara kararını açıklayan mahkeme heyeti, A.A. ile sanığın arasındaki suça konu eylemlerin uzlaştırma savcılığına gönderilmesine, duruşmaya gelmeyen tanıkların duruşmaya zorla getirilmesine ve tutuklu sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN