Barış Atay Sinan Oğan'ın 'KaçAK Saray' tweetini hatırlattı: Odanın birini de kendi alır diye umdu

Barış Atay Sinan Oğan'ın 'KaçAK Saray' tweetini hatırlattı: Odanın birini de kendi alır diye umdu

ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı gösterilen Sinan Oğan, Cumhur İttifakı'nı destekleyeceğini açıkladıktan sonra TİP'li Barış Atay, Oğan'ın 2015'teki 'KaçAK Saray'da bin küsür oda var. Oldu olacak Türbeyi getirip bu odalardan birisine koysalardı' sözlerinin yer aldığı tweetini alıntılayarak, "Odanın birini de kendi alır diye umdu herhalde. Aynılar aynı yere…" dedi.

ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, Cumhur İttifakı'nı destekleyeceğini açıkladı. Oğan'ın açıklamasının ardından sosyal medyada daha önce AK Parti aleyhine paylaştığı tweetleri gündem oldu.

Oğan'ın bir tweetini alıntılayan TİP'li Barış Atay, "Odanın birini de kendi alır diye umdu herhalde. Aynılar aynı yere…" dedi.

Sinan Oğan, Cumhur İttifakı'nı destekleyeceğini açıkladıktan sonra TİP'li Barış Atay, Oğan'ın 2015'teki 'KaçAK Saray'da bin küsür oda var. Oldu olacak Türbeyi getirip bu odalardan birisine koysalardı' sözlerinin yer aldığı tweetini alıntılayarak, "Odanın birini de kendi alır diye umdu herhalde. Aynılar aynı yere…" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN