Binali Yıldırım: Kahramanlarımız terör yuvalarını bir bir dağıtacak

Binali Yıldırım: Kahramanlarımız terör yuvalarını bir bir dağıtacak

Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyine başlattığı Barış Pınarı Harekatı ile ilgili konuşan eski Başbakan Binali Yıldırım, "Eminim ki Afrin'de, Fırat Kalkanı'nda olduğu gibi kahramanlarımız orada da sivil halkın burnu bile kanamadan bütün bu şer odaklarını, terör yuvalarını bir bir dağıtacak ve hem Türkiye’de hem bölgede huzurun, güvenliğin sağlanmasını kısa sürede gerçekleştirecektir" dedi.

Eski TBMM Başkanı ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, bir dizi etkinliğe katılmak için geldiği Yalova'da ilk olarak Altınova Belediyesini ziyaret etti. Yıldırım sonrasında ise Yalova Üniversitesi Altınova Meslek Yüksekokulunu açılışına katıldı.

Burada konuşma yapan Yıldırım, Barış Pınarı Harekatı'yla ilgili şu değerlendirmede bulundu:

"Evvelsi gün başlattığımız Barış Pınarı Harekatı'nın ülkemiz ve milletimiz, orada mücadele veren terör odaklarını yok etmek için gece, gündüz çalışan kahraman Mehmetlerimizin yanındadır. Duasıyla, desteğiyle onlarla beraberiz. Rabbim onların gücünü arttırsın. Teröre, teröristlere yardım eden, birliğimize, kardeşliğimize, dirliğimize zarar vermeye çalışanlara fırsat vermesin. Eminim ki Afrin'de, Fırat Kalkanı'nda olduğu gibi kahramanlarımız orada da sivil halkın burnu bile kanamadan bütün bu şer odaklarını, terör yuvalarını bir bir dağıtacak ve hem Türkiye'de hem bölgede huzurun, güvenliğin sağlanmasını kısa sürede gerçekleştirecektir. Ay-yıldızlı bayrağımızın daima dalgalanması için, ezanlarımızın dinmemesi için canını seve seve veren, feda eden aziz şehitlerimizi bu vesileyle bir kez daha şükranla anıyorum. Gazilerimize hayırlı uzun ömürler diliyorum."

YALOVA/AA

 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN