Bir dönem resmen bitti: Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa ekrana veda ediyor

Bir dönem resmen bitti: Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa ekrana veda ediyor

2. Sayfa isimli programla yıllardır ekranlarda yerlerini alan Müge Dağıstanlı Erdoğan ile Gülşen Yüksel Salt, veda konuşması gerçekleştirdi. Programın son bulduğunu açıklayan ikili geçtiğimiz günlerde 'dolandırıcılık' iddiasıyla anılırken konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

Yıllardır ekranlarda gerçekleştirdikleri 'İkinci Sayfa' ismiyle programlarıyla bilinen Müge Dağıstanlı Erdoğan ile Gülşen Yüksel Salt, yollarını ayırdı.

Programlarını sonlandırdıklarını bildiren ikili TV8 ekranlarında yeni yıl dilekleriyle birlikte konuyla ilgili açıklama yaptı:

"2024 hepimize sağlık, mutluluk getirsin. Eksilmeden, çoğaldığınız bir yıl olsun. Yeni başlangıçlarla umut dolu olsun. 2024'e biz de yeni başlangıçlar, yeni projeler, yeni heyecanlarla giriyoruz. '2. Sayfa' ekranlara veda ederken; kardeşim Müge 'Aramızda Kalmasın' programı ile sabahlara damga vurmaya devam edecek. Burada beraber olmasak da biz zaten birlikteyiz. Dostluğumuz ölene kadar. Bunu her zaman da söylüyoruz. Bu ekranda kardeşimi sizlere emanet ediyorum. Hoşça kalın..."

'KISA BİR MOLA'

Müge Dağıstanlı ise veda konuşmasında şunları söyledi:

"18 yılı burada özetlemem çok zor. 18 yıl önce bir yaz günü bir iş başlattık. Adını da 2. Sayfa koyduk. Deseydiniz ki 'bu kadar büyüyecek, bu kadar güçlü olacak mı?' diye hiç öyle planlarımız, programlarımız yoktu. Zaman içinde kariyer, başarı ve sayısı 100'e varan ödülü kazanırken biz bunun içine kardeşliği, dostluğu, sırdaşlığı da koyduk. Bunlar para, kariyer ve reytingden çok daha önemli şeylerdi.

Bu kadar tutulmamızın sebebi de başta siz olmak üzere, sevilmekti... Bize büyüklerimiz 'öyle şeyler yapın ki, düşmanlarınız bile size saygı duysun' dedi. Gülşen hep 'Müge öyle bir şey yapalım ki, zirvede bırakalım' diyordu. Gülüyorduk... Şu an geldiğimiz noktayı magazin televizyon gazeteciliği adına zirve olarak değerlendiriyorum. Zirvede bırakalım diyorduk, o gün bugünmüş... Ama bıraktığımız falan yok. Gülşen kısa bir mola istedi. Bunu uzun bir zaman önce söyledi. Aramızdaki dostluk bağı hiçbir zaman bitmeyecek. Sadece kısa bir mola efendim. Hoşçakalın..."

DOLANDIRICILIK İDDİASIYLA GÜNDEME OTURMUŞLARDI

Ünlü şarkıcı İrem Derici geçtiğimiz günlerde katılmış olduğu bir programda 'manav' kod adıyla bir dolandırıcılık hikayesi anlatmıştı.

Derici anlattığı hikayede, yaşça biri büyük biri küçük olan iki ismin arasında soğuk rüzgarlar gezdiğini söylemişti hatta birinin diğerini dolandırdığını ve Amerika'ya yerleşme planları olduğunu dile getirmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN