Bir şehirde kar yağışı hemen yanında 40 derece sıcak! Mevsimler de çıldırdı: İşte herkesi şaşırtan kar görüntüsü

Ağustos ayının ilk haftasında etkili olan El Nino ve Eyyam-ı Bahur hava sistemleri sıcaklıkları hızla arttırmış durumda. Özellikle etkili olan Afrika sıcaklıkları bunaltıcı derecede etkisini artırırken uzmanlardan peş peşe uyarılar gelmeye devam ediyor. O şehirden paylaşılan görüntüler ise herkesi şoke etti. Bir şehirde kar yağışı hemen yanında 40 derece sıcak! Bu videoyu izleyince küçük dilinizi yutacaksınız. İşte herkesi şaşırtan kar görüntüsü...

El Nino hava sistemi ile birlikte sıcaklıklar hızla artmakta. Özellikle Afrika sıcaklıkları tüm dünyayı etkisi altına alırken termometreler 40 dereceye kadar ulaşmış durumda. Uzmanlardan peş peşe uyarılar gelirken sosyal medyadan paylaşılan görüntüler herkesi şoke etti. Bu şehirde kar yağışı başladı. Bir şehirde kar yağışı hemen yanında 40 derece sıcak! Mevsimler de kafayı yedi. İklim krizi geliyor! İşte o kar görüntüleri...

O ŞEHİRDE KAR YAĞIŞI BAŞLADI! İZLEYİNCE ŞOKE OLACAKSINIZ

Sosyal medyada paylaşılan bir video tüm dünyayı şoke etti. Tüm dünya Afrika sıcaklıklarıyla mücadele ederken o şehirde kar yağışı başladı. Görüntüleri izleyince ağzınız açık kalacak! Mevsimler de çıldırdı.

hgghgh-2023-08-06t112257-490.jpg

O ŞEHİRDE LAPA LAPA KAR YAĞDI

Hava Forum'un sosyal medya hesabından paylaşılan bir video gündeme bomba gibi düştü. Paylaşılan görüntülerde Roma'da kar yağışının başladığı ifade edilip, "Doğu Avrupa hattında soğuk etkili oluyor. İtalya'nın kuzeyinde yüksek kesimlerde yoğun kar var. Roma'da da 35-40 derecelere çıkan sıcaklıklar 15-17 derecelere düştü. İşte içinizi ferahlatacak taze kar görüntüleri." notu düşüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN