Boğaziçi protestosunda gözaltına alınan öğrencilerden 2'si tutuklandı

Boğaziçi protestosunda gözaltına alınan öğrencilerden 2'si tutuklandı

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci İnci'yi protesto ettikleri için gözaltına alınan 10 öğrenciden 2'si tutuklandı.

İstanbul Valiliği, bugün yaptığı açıklamada, 4 Ekim Pazartesi Günü, Boğaziçi Üniversitesi'nde Rektör Prof. Dr. Naci İnci'yi protesto eden öğrencilerden, 10’unun gözaltına alındığını duyurmuştu. Bu öğrencilerden 3'ü ifadeleri alındıktan sonra emniyetten serbest bırakılmış 7 öğrenci ise İstanbul Adliyesi’ne sevk edilmişti.

bogazici-haber.jpeg

Adliyedeki öğrencilerden 4’ü de savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest bırakılmış, 3’ü ise tutuklama talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilmişti.

Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği ise bugün 3 öğrenciden 2’sinin tutuklanmasına, birinin adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına karar verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN