Boğaziçili akademisyenler eyleme yeniden başladı

Boğaziçili akademisyenler eyleme yeniden başladı

Boğaziçi Üniversitesi’ne Cumhurbaşkanı kararı ile Prof. Dr. Melih Bulu’nun rektör olarak atanmasının ardından başlayan eylemler, 17 günlük tam kapanmanın sona ermesinin ardından kaldığı yerden devam ediyor.

Boğaziçi Üniversitesi’ne Prof. Dr. Melih Bulu’nun rektör olarak atanmasının ardından başlayan akademisyenlerin eylemi devam ediyor.

Akademisyenler okul bahçesinde toplanarak, rektörlük binasına sırtını dönüyor. Tam kapanma nedeniyle bir süre sürdürülemeyen eylem, bugün yasağın sona ermesiyle yeniden başladı.

'KAMPÜSÜMÜZE GERİ DÖNDÜK'

Okuldaki eylemlere dair bilgi veren ‘Boğaziçi Direnişi’ isimli Twitter hesabından “Direnişimizin 134. gününde kampüsümüze geri döndük!” ifadesiyle fotoğraflar paylaşıldı.

 

 

Okul binasına ‘Kayyımlık’ yazılı kağıt asan öğrenciler yerleşkede çadır kurarak eylemlerini sürdürürken, akademisyenler de 90’ıncı kez rektöre sırtını döndü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN