Boğaziçi'nde özel güvenlik dehşeti: Görüntüleri silmeye çalıştılar

Boğaziçi Üniversitesi'nde özel güvenlik görevlilerinin öğrencilere sert müdahalelerine bir yenisi daha eklendi. Yaka paça okul dışına atılan öğrencilerden birinin bu anları kameraya alması üzerine güvenlik görevlisi, telefonu zorla elinden alarak görüntüleri silmeye çalıştı.

Prof. Dr. Melih Bulu'nun Boğaziçi'ne atanmasının ardından yükselen protestolar aylardır devam ediyor. Akademisyenler her gün Rektörlük binasına sırtını dönerken öğrenciler de üniversitelerinde eylemler gerçekleştiriyor.

Öğrencilere yönelik çok sert müdahaleler ise tepki topluyor. O görüntülerden biri yine Boğaziçi Üniversitesi'nde öğrencilerle özel güvenlik arasında yaşanan gerginlik sırasında çekildi.

Öğrencilere sert müdahalede bulunan ve bu anları çeken öğrencinin de telefonunu alarak videoyu silmeye çalışan özel güvenlik görevlisine öğrenciler tepki gösterdi. Görüntülerde yaka paça okul dışına atılan öğrencilerin kapının önünde kaldığı görüldü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN