Boji 'dışkı kumpası' için özür bekliyor

Boji 'dışkı kumpası' için özür bekliyor

İstanbul'da toplu taşıma araçlarını kullanan köpek Boji'nin bir tramvaya dışkıladığı iddia edilmişti. İBB Sözcüsü Murat Ongun, dün paylaştığı görüntüyle Boji'nin değil bir kişinin, tramvay koltuğunu pislettiğini ortaya çıkardı. Olayın ardından Boji'nin Twitter hesabından, ''Hala birilerinden özür bekliyorumdur'' paylaşımında bulunuldu.

İstanbul'da toplu taşıma araçlarını kullanan Boji'nin tramvaya dışkıladığı iddiasının ardından, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun, tramvay kamerasının kaydını paylaşarak Boji'ye kurulan kumpası ortaya çıkardı. Kameralara yansıyan o görüntülerde, bir yolcunun eliyle koltuğa dışkı bıraktığı görülüyor. Söz konusu suçlama sonrası Boji, barınağa götürülmüştü.

Boji adına açılan Twitter hesabından yapılan paylaşımda, “Hâlâ birilerinden özür bekliyorumdur” ifadesi kullanılarak Boji'nin fotoğrafına yer verildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN