Bozdağ, alkış tartışmasına katıldı: Komutanların, Erdoğan’ı alkışlaması takdir edilmeli

Bozdağ, alkış tartışmasına katıldı: Komutanların, Erdoğan’ı alkışlaması takdir edilmeli

Adalet Bakanı Bozdağ, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun, “Komuta kademesi haddini bilsin. Siyaset askerin işi değildir” sözlerini hedef alarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı alkışladıkları için tepki çeken komutanları savundu: Komutanların, Başkomutanları olan Cumhurbaşkanımızı alkışlamaları takdir edilecek bir davranıştır.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı bir programda kendisini hedef alan cümlelerini TSK Üyeleri tarafından alkışlamasına tepki gösteren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Komuta kademesi haddini bilsin, siyaset askerin işi değildir" demişti.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Twitter'dan yaptığı açıklamada, askeri bir törende ordu komutanlarının, Başkomutanları olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı alkışlamalarının suçlanacak ve kınanacak bir davranış değil, takdir edilecek bir davranış olduğunu kaydetti.

'KOMUTANLARA DİL UZATANLAR DÜŞMANLARINI SEVİNDİRENLERDİR'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı alkışladılar diye ordunun şerefli ve kahraman komutanlarına dil uzatanları kınadığını bildiren Bozdağ, açıklamasında şu değerlendirmede bulundu:

"Türk Silahlı Kuvvetlerinin kahraman komutanları ve askerleri, 'Ölürsem şehit, yaşarsam gazi olurum' anlayışı ile milletimizin ve ülkemizin güvenliği ve savunması için havada, karada ve denizde her daim görevinin başındadır. Ordumuzun şerefli ve kahraman komutanları ile askerlerine dil uzatanlar, milletimizin ve ülkemizin düşmanlarını sevindirenlerdir. Ordumuzun şerefli ve kahraman komutanları ile askerlerine dil uzatanlar, dün olduğu gibi bugün de yarın da karşılarında aziz Türk milletini bulacaktır."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (23)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
23 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN