Bu banka kapısına gideni boş çevirmiyor! Borç arayanlar hemen koşsun, 40 Bin TL hemen bankada ödeniyor

Bu banka kapısına gideni boş çevirmiyor! Borç arayanlar hemen koşsun, 40 Bin TL hemen bankada ödeniyor

Türkiye ekonomisinde para bulmakta zorluk çekenlere dev fırsat sunuldu. O bankaya gidenin hesabına anında 40 bin TL yatırılıyor. Günümüzde yüksek faiz oranları nedeniyle kredi çekmekte zorlanan vatandaşlar şimdiden sıraya girdi. Düşük faizli ve yüksek vadeli çeşitli seçenekleriyle müşterisini memnun ediyor. İşte tüm detaylar...

Kredi çekmekte zorlanan vatandaşlara o bankadan müjdeli haber geldi. Son yıllarda ekonomik koşullar nedeniyle kredi çekmek zor bir hal aldı. Fakat o bankaya giden müşteriler başvuru şartlarını sağlaması halinde 40 bin TL'yi cebine indiriyor. Düşük faiz oranlarıyla ve yüksek vade imkanıyla uygun kredi şartları ayağınıza geldi.

ENPARA'DAN MÜŞTERİLERİNE JEST

Kredi fırsatı arayanlara Enpara'dan müjdeli haber geldi. Nakit paraya ihtiyacı olan soluğu Enpara'da alıyor. İhtiyaç kredisi almanın zorlaştığı günlerde Enpara Bankası müşterilerine kolaylık sağlıyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlara müjdeli haberi vermesiyle birlikte finansal sıkıntılarınızı hafifletmeyi hedefliyor.

Milyonların dikkatini çeken kampanyada 40 bin TL ödeme yaparak ayda sadece 2.500 TL ödemeyle birlikte ihtiyaç kredisinin detaylarını paylaştı. Resmi web sitesi üzerinden yaptığı paylaşım ile ekonomik olarak zorlandığınız günlerde finansal destek olarak başvuruda bulunabilirsiniz.

2-027.jpg

İHTİYAÇ KREDİSİ ÖDEME KOŞULLARI

Enpara Bankası tarafından başlatılan kampanyada aylık ödemelerin de minimum seviyede olduğu ihtiyaç kredileri sizleri bekliyor. Başvuru yapmanız halinde hesabınıza yatan 40 bin TL'yi aylık 2 bin 516 lira 63 kuruş geri ödeyerek faydalanabiliyorsunuz. Enpara Bankası'nın bu kampanya için 36 aya varan vade imkanı sunuyor.

Düşük ödemeli ve yüksek vadeli kredi imkanlarıyla birlikte mükemmel fırsattan Enpara hesabı açarak faydalanabilirsiniz. İhtiyaç kredisi için belirlenen faiz oranı yüzde 4,09 olarak duyuruldu. Bankadan alacağınız 40 bin TL'yi geri 90 bin 598 TL olarak ödeyeceksiniz. Bu fırsatı kaçırmamak adına Enpara internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN