Bu bankaya gelenlere 750 dakika, 750 SMS, 5 GB internet sadece 55 TL! Üstelik 12 ay boyunca geçerli

Bu bankaya gelenlere 750 dakika, 750 SMS, 5 GB internet sadece 55 TL! Üstelik 12 ay boyunca geçerli

Milyonlarca emekliyi müşterileri yapmak için kıyasıya yarışan bankalar, birçok kampanya düzenliyor. Özel bankaların sıkı rekabetinde kamu bankası olarak "Ben de varım!" diyen Ziraat Bankası, Türk Telekom ile yapılan anlaşmanın ardından emeklilere özel 750 dakika, 750 SMS ve 5 GB içeren cep tarifesini duyurdu. İşte, Ziraat Bankası'nın emeklilere özel sudan ucuz Türk Telekom kampanyasının detayları...

Ziraat Bankası, maaşını kendi bankasından alan emekli müşterilerine yönelik yeni kampanyasını duyurdu.

Emeklilikte yaşa takılan (EYT) vatandaşlara yönelik kanun düzenlenmesinin yasalaşmasının ardından emekli sayısı 15,5 milyona yükselecek.

Mevcut emekli ve yakın zamanda emekli olacak vatandaşları şimdiden ikna etmek isteyen bankalar, yeni yılla beraber çeşitli kampanyalar düzenliyor.

ZİRAAT BANKASI'NDAN EMEKLİLERE UCUZ KONUŞMA TARİFESİ

Ziraat Bankası, emekli maaş müşterilerine Türk Telekom tarafından yurt içi her yöne 750 dakika, 750 SMS ve 5 GB mobil internet içeren paketi aylık 55 TL'ye verdiğini duyurdu.

12 ay boyunca geçerli olacak pakete, emekli maaşını Ziraat Bankası'ndan alan müşteriler katılabiliyor. Kampanyadaki mobil tarifenin muadilinin 100 TL'den aşağı olmadığını belirtelim.

ziraat-bankasi-turk-telekom-kampanyasi.jpg

ZİRAAT BANKASI TÜRK TELEKOM KAMPANYASI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Emekli maaşını Ziraat Bankası'dan alanlar, cep telefonlarından Ziraat boşluk TC kimlik numarasını 5555'e göndererek, kendilerine özel bu tarifeyi kullanmaya başlayabilir.

Kampanyalı paket aylık 55 TL'ye mal oluyor ve 750 dakika konuşma, 750 SMS ve 5 GB cep interneti içeriyor.

Ayrıca 'Ziraat Emekli' tarifesi diğer paketlere göre 30 TL indirimli olacak.

ZİRAAT BANKASI TÜRK TELEKOM KAMPANYASI BAŞVURU SAYFASI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN