Bu illerde oturanlara kırmızı alarm yandı! Günlerce sürecek, en kuvvetlisi geliyor: Önlem almayan yandı

Bu illerde oturanlara kırmızı alarm yandı! Günlerce sürecek, en kuvvetlisi geliyor: Önlem almayan yandı

Son dakika haberi... Mayıs ayı itibariyle etkili olan sıcak hava dalgası etkisini iyice arttırmış durumda. Hava sıcaklıkları 4-5 derece birden artarken yağışların ne zaman görüleceği merak konusu oldu. Vatandaşlar 'İstanbul'a ne zaman yağmur yağacak? Hava durumu nasıl?' sorusunu araştırıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika olarak duyurdu. Bu illerde oturanlar dikkat! Günlerce sürecek, en kuvvetlisi geliyor. Gök gürültülü sağanak yağışlar kapıda. Önlem almayan yandı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü güncel hava durumu raporunu yayımladı. Bu illerde oturanlara kırmızı alarm verildi. Günlerce sürecek, en kuvvetlisi geliyor! Önlem almayan yandı. Sağanak yağış ve sel bir arada. Vatandaşlar 'İstanbul'da hava durumu nasıl? Yağışlar ne zaman gelecek? Hava durumu nasıl?' sorularını araştırıyor. Sakın o tarihlerde dışarı çıkmayın! İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN SON DAKİKA UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Trakya, Ege, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu (Şırnak ve Hakkari hariç), Güneydoğu Anadolu'nun batısı ile Balıkesir, Yalova, Sakarya, Kocaeli, Bilecik, Alanya, Hatay ve Diyarbakır çevrelerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

hjhjhj-2023-05-27t134536-570.jpg

Yağışların Kütahya, Afyonkarahisar, Denizli, Burdur ve Isparta'nın doğusu, Eskişehir, Ankara ve Çankırı ile gece saatlerinde Sakarya, Bilecik, Düzce ve Zonguldak çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Sabah saatlerinde İç Ege ile Samsun çevrelerinde yer yer yoğun olmak üzere sis ve pus olayı bekleniyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

SICAKLIKLAR MEVSİM NORMALLERİNİN ÜSTÜNDE SEYREDECEK

Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmezken, hava sıcaklığının mevsim normalleri civarında seyretmesi bekleniyor. Batı kesimlerde kuzey, iç ve doğu kesimlerde güney yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette rüzgar bekleniyor.

Yağışların İç Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Aksaray, Nevşehir, Yozgat, Erzurum, Kars, Bingöl, Muş ve Bitlis çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

27 MAYIS 2023 CUMARTESİ GÜNÜ

h1.png

28 MAYIS 2023 PAZAR GÜNÜ

h2.png

29 MAYIS 2023 PAZARTESİ GÜNÜ

h3.png

30 MAYIS 2023 SALI GÜNÜ

h4.png

31 MAYIS 2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ

h5.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN