Bu şartı yerine getiren emeklilere anında geri ödemesiz 10 bin TL nakit ödeme! Bankalar resmen duyurdu

Bu şartı yerine getiren emeklilere anında geri ödemesiz 10 bin TL nakit ödeme! Bankalar resmen duyurdu

Bankaların emekli maaş promosyonu güncellendi. Milyonlarca emekliye, 3 yıl boyunca maaşını aynı bankadan alma sözü verdiği takdirde yüksek maaş promosyonu veriliyor. Peki, hangi banka ne kadar promosyon ödemesi yapıyor? İşte, bankaların emekli maaş promosyon tutarları...

Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) kanun düzenlemesinin yürürlüğe girmesiyle Türkiye'deki 13.6 milyon emekliler arasına 1.6 milyon kişi daha eklendi.

Bankalar da emeklileri müşterileri yapabilmek için maaş promosyonu yarışına girdi. Her ay güncellenen emekli promosyon kampanyası tutarları kapsamında maaş arttıkça ödemeler de yükselmeye devam ediyor.

AKBANK EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR?

Akbank emekli promosyon kampanyasında 7 bin TL'ye varan ödemelerin yanı sıra ek olarak 1500 TL chip-para ödemesi yapıyor.

SSK, BAĞ-KUR, Emekli Sandığı maaşını 30 Nisan 2023 tarihine kadar Akbank'a taşıyan ve 3 yıl boyunca aynı bankadan almak için taahhüt veren vatandaşlara 7 bin TL ve ek olarak 1.500 TL chip-para ödemesi yapılıyor.

DENİZBANK EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR?

Emekli maaşını Denizbank'tan almak için 3 yıl boyunca taahhüt veren vatandaşlara 10 bin TL'ye varan promosyon ödemesi veriliyor. Maaş tutarına göre promosyon tutarı da değişiyor. Vatandaşların 30 Nisan 2023 tarihine kadar başvuru yapması gerekiyor.

GARANTİ BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR?

30 Nisan 2023 tarihine kadar Garanti Bankası'ndan promosyon ödemesi almak isteyen vatandaşlara 8 bin 500 TL promosyon ödemesi yapılıyor. Promosyon ödemesinin yanı sıra prim borcu olan vatandaşlara yüzde 1,69 oranında faiz ile kredi imkanı da tanınıyor.

ING BANK EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR?

Emekli maaşını ING Bank'a taşıyan vatandaşlara 8 bin 500 TL promosyon ödemesi yapılıyor. Bunun yanı sıra otomatik fatura talimatı veren vatandaşlara 1500 TL ek nakit promosyon ile 10 bin TL'ye varan promosyon ödemesi yapılıyor.

İŞ BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR?

Emekli maaşını İş Bankası'na taşıyan emeklilere 7 bin 500 TL promosyon ödemesi veriliyor. 30 Nisan 2023 tarihine kadar geçerli olan bu kampanya kapsamında SSK, BAĞ-KUR ve Emekli Sandığı maaşı olan vatandaşlara 7 bin 500 TL promosyon ödemesi yapılıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN