Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a gönderme: Sen 6. Filo’nun önünde secde ederken...

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Lideri Kılıçdaroğlu, yeni bir TikTok videosu paylaştı. Kılıçdaroğlu videoda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da göndermede bulunarak "Ben postalı da parkayı da 1968'lerde giydim. Sen 6. Filo’nun önünde secde ederken ben ülkenin bağımsızlığını savunuyordum." ifadelerine yer verdi.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Lideri Kılıçdaroğlu, TikTok hesabından kendisinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a göndermede bulunduğu bir videoyu paylaştı. Videoda Kılıçdaroğlu'nun "Ben postalı da parkayı da 1968'lerde giydim. Sen 6. Filo’nun önünde secde ederken ben ülkenin bağımsızlığını savunuyordum." dediği görüldü.

Kılıçdaroğlu, videonun sonunda "Gençler bu edit çok iyi olmuş. Ellerinize sağlık. O gün ne dediysem bugün de hala arkasındayım. İki kırmızı çizgimiz var. Bayrağımız ve vatanımız." açıklamasını yaptı.

Kılıçdaroğlu'nun açıklaması şu şekilde:

Gençler bu edit çok iyi olmuş. Ellerinize sağlık. O gün ne dediysem bugün de hala arkasındayım. İki kırmızı çizgimiz var. Bayrağımız ve vatanımız.

@kemalkilicdaroglu Müsterih olun, bağımsızlığı savunmaya da devam edeceğiz! #seçim2023 #SanaSöz #bağımsızlık ♬ orijinal ses - Kemal Kılıçdaroğlu

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (13)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
13 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN