Günde 5 damla sürün, farkı gözlerinizle görün! 20 gün sonra cildiniz ışıl ışıl parlayacak

Günde 5 damla sürün, farkı gözlerinizle görün! 20 gün sonra cildiniz ışıl ışıl parlayacak

Cilt lekelerinden korunmak için cildi kuru ve bakımsız bırakmamak gerekir. Doğal bitkisel yağlarla cildi besleyerek cildin nemlenmesini sağlayabilir ve kırışıklıklarda ve lekelerden de kurtulabilirsiniz. Doğanın mucizesini kullanarak cildinizi sağlıklı hale getirebilir ve kırışıklara elveda diyebilirsiniz. İşte, kırışıklıklara iyi gelen doğal yağlar...

Cilt kırışıklığı zaman içerisinde olabileceği gibi güneş ışınlarına çok maruz kalmaktan dolayı da gerçekleşebilir. Cildi bakımsız ve kuru bırakırsanız cilt çok erken kırışmaya başlar. Fakat bu kırışıklıkları engellemek mümkün.

Kırışıklıkları geçirmek için pahalı kozmetik ürünler kadar etkili olan bir diğer yöntem de doğal yağlar. Günde 5 damla bitkisel yağlardan kullanarak 20 günde cilt karışıklığını en aza indirebilirsiniz.

cilde-iyi-gelen-dogal-yaglar.jpg

CİLDE İYİ GELEN YAĞLAR NELER?

BİBERİYE

Biberiye bitkisi antimikrobiyal ve antioksidan özellikleri ile bilinmektedir. Cilt sağlığına birebir gelmektedir. Biberiye doğal oksidatif savunması, serbest radikallerin hasara yol açmasını önlemektedir. Biberiye uçucu yağlardandır. Bu sebeple cildiniz için yapacağınız doğal yağ kürünüzün içerisinde kullanabilirsiniz. Böylece antioksidan etki yaratacaktır.

LİMON

Limon yine çok güçlü bir antioksidan C vitamini açısından yüksektir. Tezgüh üstü yaşlanma karşıtı ürünlerinde bulunmaktadır. 2017 yılında yapılan bir araştırmada limon esansiyel yağı hem antioksidan hem de antimikrobiyal özelliklere sahiptir. Fakat limon ve diğer narenciye esansiyel yağları uygulandıktan sonra cildi güneşe maruz bırakmamak gerekmektedir.

GÜL

Gül yağı cildi pürüzsüz hale getirmektedir. İlk aşamadan sonra sıra geldi cildi prüzsüz hale getirmeye. Cilte geceleri uygulanarak cildin istediği nemi sağlar. Ayrıca saf gül yağı kullanmanız önerilmektedir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN