Davutoğlu'ndan 'Türkiye Gönüllüleri'ne katılın' çağrısı: Yeni bir dönemin başlangıcı için sandığa gidelim

Gelecek Partisi Lideri Davutoğlu, sosyal medya hesabından seçmeni Türkiye Gönüllüleri'ne katılmaya davet etti. "Türkiye Gönüllüleri’ne katılalım, Millet İttifakı’nın sandık görevlilerine destek olalım." diyen Davutoğlu, "Oylarımızla sadece bir iktidarı değil, otoriter yolsuzluk düzenine yol açan ucube sistemi değiştireceğiz. 14 Mayıs'ta hepimiz anamızın ak sütü kadar helal olan oylarımıza sahip çıkacağız." dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabından sandık güvenliği için vatandaşları seçimde görev almaları için çağrıda bulundu. Davutoğlu, "Kullandığımız oylarla sadece bir iktidarı değil, otoriter yolsuzluk düzenine yol açan ucube sistemi değiştirme kararlılığını göstereceğiz. O gün hepimiz anamızın ak sütü kadar helal olan oylarımıza sahip çıkacağız." dedi.

Demokrasiyi koruma çağrısında bulunan Davutoğlu, "1947 muhtarlık seçimlerinde sandıklara kapanarak, sandık namusumuzdur diyen Arslanköylü ninelerimizin geleneğini ayağa kaldıracağız." ifadelerini kullandı.

Davutoğlu, videoya "Oylarımızla sadece bir iktidarı değil, otoriter yolsuzluk düzenine yol açan ucube sistemi değiştireceğiz. 14 Mayıs'ta hepimiz anamızın ak sütü kadar helal olan oylarımıza sahip çıkacağız. Türkiye Gönüllüleri’ne katılalım, Millet İttifakı’nın sandık görevlilerine destek olalım." notunu düştü.

Davutoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"Kullandığı tertemiz oylarla gösterdiği milli iradeyle ülkemizi birçok kez darbe dönemlerinden ara rejimlerden vesayet anlayışlarından kurtarıp demokrasiyle buluşturan aziz milletim 14 Mayıs günü yeni bir tarihi kavşağın içinde olacağız. Kullandığımız oylarla sadece bir iktidarı değil, otoriter yolsuzluk düzenine yol açan ucube sistemi değiştirme kararlılığını göstereceğiz. O gün hepimiz anamızın ak sütü kadar helal olan oylarımıza sahip çıkacağız. 1947 muhtarlık seçimlerinde sandıklara kapanarak, sandık namusumuzdur diyen Arslanköylü ninelerimizin geleneğini ayağa kaldıracağız.

Sandık üzerinde kurulacak her türlü vesayete karşı topyekün birleşerek demokrasiyi koruma çağrısında bulunuyorum. 14 Mayıs'ta hepimiz oylarımızla Türkiye'nin geleceğini çizeceğiz. Seçim güvenliği bağlamında Millet İttifakı'nın üyesi partilerimiz hep beraber çaba gösterirken Türkiye Gönüllüleri de sivil bir yapı olarak devrede olacak. Hepimiz Türkiye Gönüllüleri'ne kaydolalım. Ve Millet İttifakı'nın müşehitlerine gözlemcilerine destek olalım. 14 Mayıs günü adaletin, demokrasinin, refahın, eşitliğin, siyasi ahlakın egemen olacağı yeni bir dönemin başlangıcı için sandık başına gidelim, oy pusulasına mührü vuralım. Oy pusulamızı da sonuna kadar koruyalım."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN