Bu vahşiyi nasıl serbest bırakırsınız? Köpeği sadece boğmaya çalışmamış

Sarıyer'de sokak köpeğini yere yatırarak boğmaya çalışan şahısla ilgili yeni görüntüler oraya çıktı. Kan donduran anlarda saldırganın köpeği dakikalarca boğmaya çalışmasının ardında merdiven boşluğuna da attığı görüldü.

Olay önceki gece saat 02.00 sıralarında İstanbul'un Sarıyer ilçesi Maden Mahallesi'nde meydana geldi. Yakalamış olduğu sokak köpeğinin üstüne çıkıp boğazını sıkmayan çalışan bir kişiyi mahalle sakinleri fark etti. Köpeğin seslerini duyan mahalledeki kişiler, pencere ve balkonlara çıkarak saldırgana tepki gösterdi.

Mahalle sakinlerinden biri ise o anları görüntülerken bir yandan polise ihbar ettiğini söyledi. Korkan saldırgan, köpeği bırakarak uzaklaştı. Yaşananlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

5888303.jpg

SALDIRGAN YAKALANDI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün olay yerinde yaptığı incelemede şüpheli şahsın olay yerinden kaçtığı anlaşıldı. Şahıs, aramaların ardından Cumhuriyet Mahallesinde yakalandı.

E.Ç.K.(30) hakkında "5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanununa Muhalefet" suçundan sevk edildiği adli makamlarca adli kontrol hükümleri uygulandı. Saldırgan, tüm işlemlerin ardından serbest bırakıldı.

5888302.jpg

YENİ GÖRÜNTÜ ORTAYA ÇIKTI

Tüm bunların ardından ise olayla ilgili yeni güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. E.Ç.K.'nin cep telefonuna yansıyan görüntüleri öncesi de köpeği dakikalarca boğmaya çalıştığı görülüyor. Elinden kaçırdığı köpeği merdiven boşluğuna atan saldırgan köpeğin yaralanmasına neden oluyor. Kaçmaya çalışan köpeği tekrar yakalayan saldırgan boğmak için üzerine oturuyor.

5888299.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN