Burası Meksika değil Türkiye! Saldırıya geçen dev yılan tek ısırığı ile genç kızı hastanelik etti... İstila başladı!

Burası Meksika değil Türkiye! Saldırıya geçen dev yılan tek ısırığı ile genç kızı hastanelik etti... İstila başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Doğaya akın eden yılanlar olumsuz hava koşullarından dolayı zaman zaman insan yaşamına dahil olabilmekte. Gelen son görüntüler ise herkesin tüylerini diken diken etti. Burası Meksika değil Türkiye! Saldırıya geçen dev yılan tek ısırığı ile genç kızı hastanelik etti. Uzmanlar bölge halkını uyardı. Yılan istilası başladı!

Yaz ayları ile birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılanlar bu sefer istilaya başladı. Burası Meksika değil Türkiye! Saldırıya geçen dev yılan genç kızı hastanelik etti. Görenlerin yürekleri ağzına geldi. Uzmanlar acil durum ilan etti. O ilimizde istila başladı. Gördüğünüz gibi kaçın.

hjjhhj-70.jpg

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edilmekte. Havaların ısınmasıyla birlikte yılan vakaları her geçen gün artarken Artvin'den gelen son dakika haberi herkesi korkuttu. Dev yılan genç kızı hastanelik etti.

BURASI MEKSİKA DEĞİL TÜRKİYE!

Havaların ısınmasıyla birlikte kendilerini gösteren yılanlar bu sefer saldırıya geçti. Artvin’de ilçeye bağlı Aşağı Maden köyünde yaşayan E.K. annesiyle birlikte evlerinin bahçesinde üzüm yaprağı topladığı sırada yılan soktu. Genç kız yılanın ısırığıyla acı içinde yerde kaldı.

DEV YILAN GENÇ KIZI HASTANELİK ETTİ

Kızının ısırıldığını gören anne hemen 112 Sağlık ekiplerinden yardım istedi. Ambulansa alınan genç kız apar topar hastaneye götürüldü. Burada yapılan müdahalelerin ardından genç kız, tedavisinin devam etmesi için Trabzon'daki Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesine sevk edildi. Genç kızın tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

hjjh-4-001.jpg

UZMANLAR ACİL DURUM İLAN ETTİ: İSTİLA BAŞLADI

Gelen görüntüler sonrası uzmanlar acil durum ilan etti. Havaların ısınmasıyla yılan vakalarının daha da artacağını belirten yetkililer bölge halkını yılan saldırısına karşı uyardı. Her an hazırlıklı olun.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN