Bütün aile uyurken sürüne sürüne evin içine girdi... Dev yılan anne ve kızını soktuğu gibi öldürdü! İstila başladı

Bütün aile uyurken sürüne sürüne evin içine girdi... Dev yılan anne ve kızını soktuğu gibi öldürdü! İstila başladı

Havaların yeniden ısınmasıyla birlikte yılanlar avlanmak için yeniden yuvalarından çıkmaya başladı. Genelde doğada avlanan yılanlar bu sefer evlere istila etmeye başladı. Gelen görüntüler tüyleri diken diken etti. Bu görüntüleri görünce şok olacaksınız. Bütün aile uyurken sürüne sürüne evin içine girdi. Dev yılan uyuyan anne ve kızını soktuğu gibi öldürdü! Uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. Büyük istila başladı!

Sıcak havalar ile birlikte yılanlar yuvalarından fırlamaya başladı. Avlanmak için doğaya akın eden yılanlar bu sefer evlere girmeye başladı. Gelen son dakika haberi herkesi dehşete düşürdü. Bütün aile uyurken sürüne sürüne evin içine girdi. Dev yılan anne ve kızını soktuğu gibi öldürdü! Uzmanlar son dakika olarak uyardı. Büyük istila başladı! Bu yılanları gördüğünüz gibi arkanıza bakmadan kaçın.

hghghg-2023-10-06t111332-151.jpg

GECE YARISINDA EVİN İÇİNE SÜRÜNE SÜRÜNE GİRDİ

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Gelen son haber ise herkesi şoke etti. Madhya Pradesh'in Bhind bölgesindeki bir köyde bir kadın ve 12 yaşındaki kızının yılan ısırmasından öldüğü belirtildi. Polis şefi (ASP) Sanjeev Pathak, olayın Cumartesi gecesi Foof polis karakolunun sınırları altındaki Rani Virgawa köyünde gerçekleştiğini ifade etti.

DEV YILAN ANNE VE KIZINI TEK ISIRIKTA ÖLDÜRDÜ

Eve giren yılanın tüm aileyi ısırdığı tespit edildi. Kadın, 12 yaşındaki kızı ve 8 yaşındaki oğlu yılan tarafından ısırıldıktan sonra ailenin hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı ancak anne ve kızının hayatını kaybettiği açıklandı. 8 yaşındaki çocuğun ise tedavisinin devam ettiği bildirildi.

jhjhjh-65.jpg

UZMANLAR UYARDI: YILAN İSTİLASI BAŞLADI!

Gelen haber sonrası uzmanları son dakika uyarısında bulundu. Yılanların açlıktan dolayı evlere girebileceğini belirten yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı dikkatli olunması konusun uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN