Canan Karatay bu kez yatırım tavsiyesi verdi! 'Buna yatırım yapan ayakta kalır' dedi Türkiye'yi salladı

Canan Karatay bu kez yatırım tavsiyesi verdi! 'Buna yatırım yapan ayakta kalır' dedi Türkiye'yi salladı

Sağlık alanın yapmış olduğu tavsiyelerle Türkiye'nin en çok konuşulan isimlerinden olan Prof. Dr. Canan Karatay bu sefer öyle bir öneride bulundu ki... Canan Hoca'dan ezber bozan reçete! Bu sefer sağlık alanında değil ekonomi alanında önerilerde bulundu. 'Bunu yapan ayakta kalır' diyen Canan Karatay bombayı patlattı. Parasınız buna yatırım yapan karlı çıkacak. İşte Canan Karatay'ın önerdiği yatırım tavsiyesi...

Prof. Dr. Canan Karatay yaptığı açıklamalarla Türkiye'nin gündemine yön vermeye devam ediyor. Sağlıklı beslenme ve uzun ömürlü yaşam için verdiği tavsiyelerle sık sık gündeme gelen Canan Hoca, bu kez yatırım tavsiyesi verdi. 'Bunu yatırım yapan ayakta kalır' diyen Canan Karatay, bombayı patlattı. Buna yatırım yapan karlı çıkacak. İşte detaylar haberimizde...

CANAN KARATAY'DAN YATIRIM TAVSİYESİ: BUNA YATIRIM YAPAN AYAKTA KALIR

2025 yılında dünya genelinde büyük bir kıtlık yaşanacağını belirten Prof. Dr. Canan Karatay, ülkeleri tek tek uyardı. Parası olan hemen bunlardan satın alsın. Bir televizyon programında konuşan Canan Hoca, zeytin ağacı ve zeytinyağının önemine değindi.

BÜYÜK KRİZE HAZIR OLUN!

Yakında büyük bir kıtlığın meydana geleceğini belirten Karatay, zeytin ve zeytin ağacının önemine değindi. Canan Karatay sözlerine şöyle devam etti: "Zeytin ağaçları ayakta kalacak. Çünkü zeytin ağaçları çok meşakkatli ve çok güçlü ağaçlar her türlü susuzluğa soğuğa ve sıkıntıya direnen ağaçlardır. Zeytin ağacı olan devletler ayakta kalacaklar. Lütfen zeytin ağaçlarının yok olmasına müsaade etmesinler." ifadelerini kullandı.

hggh-33.jpg

ZEYTİNİN FİYATI NE KADAR?

  • Tavan fiyat (180 dane): 110 lira
  • 190 dane: 105 lira
  • 200 dane: 100 lira
  • Taban fiyat (380 dane): 47 lira
  • Yağlık zeytin: 45 lira

ZEYTİNİN FAYDALARI NELER?

  • Zeytin yüksek bir E vitamini kaynağıdır. Bu nedenle bağışıklığı güçlendirme özelliğinin yanı sıra ciltteki nemi sağlayarak yaşlanma belirtilerinin önüne geçer.
  • Zeytinin yüzde 74’ü oleik asitten oluşur. Oleik asit ise bir doymamış yağdır. Oleik asidin iltihaplarla savaşma, kanseri önleme, kolesterolü düşürerek kalp, damar hastalıklarının önüne geçme ve kansere karşı koruyuculuk sağlama özellikleri vardır. Doymamış yağların kilo vermeye yardımcı olma özelliği de vardır.

hjjh-31.jpg

  • Zeytinde, oleanolik asit, hidroksitirosol, oleropin ve tyrosol gibi antioksidanlar bulunur. Bu antioksidanlar sayesinde zeytin kalp sağlığına yararlı, iltihaplarla birlikte kanserle savaşan ve karaciğere de iyi gelen bir besin olma özelliğini taşır.
  • Zeytinde yüksek oranda A vitamini bulunduğu için katarakt gibi göz rahatsızlıklarının önüne geçer.
  • Zeytinin sindirim sisteminin sağlıklı çalışmasında önemli bir rolü vardır. Bu rolü sayesinde kolon kanserini önlemede etkili olabilir. İshal ve kabızlığa da iyi gelir.
  • Kan dolaşımı üzerinde olumlu etkileri vardır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN